Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lig Barça-Real'i aştı; Messi-Ronaldo halini aldı.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Mourinho'ya laf atanlar orda Villa seyircisi ile kesin bir diyalog , ateşlenme olmuştur aralarında yoksa onu yapmaz . Yapsa da Mou'ya yakışıyor . Bazı insanlar aykırıdır ve öyle güzeldir seviliyor işte .

Fatih Terim'den biz nefret ediyoruz ama her basın mensubu ölüyor şöyle hoca böyle hoca taktik dehası ile mi Uefa kupasını aldırdı sizce Terim . ?

Bazı hocalar böyledir . Bu arada İlhan'ın dediği gibi Ronaldo- Messi halini aldı lig .
      Twitter Adresim

Yorum

• Ronaldo futbol azgını yahu o ne iştah öyle söktü aldı maçı. Maçı kazanacakları öyle belliydi ki cezasahadında 7-8 Madridli oluyordu her atakta. İlla ki biri girecek yani. Villarreal Barca'dan fark yedi Madrid'e karşı ezildi. O da en yakın takipçileri herhalde bu iki takımın Mourinho harbiden uyuz bir adam. Barcelona maçını kazansa neler yapacaktı kim bilir ama o hareketler yerine yedek kulübesinde Türk esnafı oturuşunu görmüştük ççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bazıları Villarreal galibiyetine deli gibi sevinir bazıları madrid galibiyetini normal karşılarçok mu açtık arayı ne seviyorum seni guardiola
          TRABZONSPOR

Yorum

• Türk esnafı oturuşu he..

Allah iyiliğini versin smartaltmışbir.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Smart bunları yapma bi gün düşeceğim oturduğum yerden
              Twitter Adresim

Yorum

• Mou'nun oğlu varmış kulübenin arkasında. Sevincini oğluyla kutlamış yani. Gerçi bilerek göndermiştir onu oraya..
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İtalya medyası en iyi teknik direktör ödülünün Mou'ya gideceğini iddaa ediyor.

Mou ve Sneijder hakediyordu aslında ama nasıl bir sistemse artık bu Sneijder ilk 3'e bile giremedi..Bu durumda ben Mou ve Xavi'ye veririm.

Yorum

• Morinyo bilmem kaç maçtır evinde yenilmiyormuş. 146 oldu galiba. bakalım 160'ı görebilecekmi.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Morinyo bilmem kaç maçtır evinde yenilmiyormuş. 146 oldu galiba. bakalım 160'ı görebilecekmi.
                      Daha 146 mıymış ya 300 ü 500 ü de görürürz inşallah ölmez sağ kalırsak
                      Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Daha 146 mıymış ya 300 ü 500 ü de görürürz inşallah ölmez sağ kalırsak
                        Barcelona maci var o ne olacak?
                        Bu kadar eminsin yani Real'in o macta yenilmeyecegine?
                        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• 2 Saat sonra Hercules - Atletico madrid Maci var.Tahminim Hercules 1-2 Atletico
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Yılın Hocası Mourinho seçildi...

Yorum

• Ronaldo: 46 (Aldığı faul) + 15 (Yaptığı faul) = 61
                                Bravo Ronaldo'ya.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
                                OKlahoma City Thunder

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim