Barcelona'dan kendi ceza sahasinda ver kac sov.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Spikerde biraz Barcelona taraftarligi sezdim ben de. Gerci Ntv ve Ntvspor'da normal.İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSpikerde ne abartıyor arkadaş öyle.. Gözlerini bağlasan böyle paslaşırlar. Rüzgarın şiddeti ne olcak falan.
Ama güzel hareketlerdi. Dünyanin en büyük takimi dedigimiz bircok takimda bile defans oyunculari o topu ileriye dogru uzaklastirma amaciyla sisirirdi."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
Evet haklısın. Bizim Pepe olsa koymuştu topun gelişine..İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSpikerde biraz Barcelona taraftarligi sezdim ben de. Gerci Ntv ve Ntvspor'da normal.
Ama güzel hareketlerdi. Dünyanin en büyük takimi dedigimiz bircok takimda bile defans oyunculari o topu ileriye dogru uzaklastirma amaciyla sisirirdi.
O değilde Espanyol şu mücadeleyi bizim maçta yapsa yenerler ha..Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Bu Kameni harbi saglam kaleci. Villarreal macini da seyretmistim Espanyol'un. 10 kisi maci kazanmalarinda büyük katkisi vardi."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
-
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum