Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ronaldo'nun Pique'ye attığı çalımı görmeniz lazımStadın dışına çıktı ne zaman geleceği belli değilmiş
    Casillas'a attığı gole ne diyeceksin ?

Yorum

• CR7 oynuyor.

Gol Martins
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Naninin ne annesi ne kız kardeşi kaldı. Ronaldo sağlam küfür etti

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Casillas'a attığı gole ne diyeceksin ?
          Ronaldo hazırlık yapıyor
          -1461 TRABZON-

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Portekiz ile İspanya arasında oynanan ve 4-0 Portekiz üstünlüğü ile biten hazırlık maçında Cristian Ronaldo öyle bir gol attı ki! Yılın golü olabilecek bu gol ofsayt sebebiyle geçersiz sayıldı. Kaleye giren topa Nani'nin arka direkte dokunması ise Ronaldo'yu çileden çıkardı. Nani yapılabilecek en kötü hatalardan birini yaptı.MESSİ BOŞ DURUR MU?BREZİLYA'YI 90+2'DE MÜTHİŞ GOLLE YIKTI, İZLEYİN!TIKLA...
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Ronaldo'nun yerinde olsaydım kramponu çıkarıp Nani'nin kafasına atmıştım..
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Nani'den nefret ediyorum. Kıskanç herif. CR7'nin gölgesinde kalıyor ya bilerek yapmıştır. Kariyerinin en iyi gollerinden birini yedi
                  uyuz. Pique bulundumu bu arada..
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• "En büyük hayalim Barcelona'yı çalıştırmak."

Tahmin edin bakalım bu sözü hangi "Sir" demiş? Ben demedim valla.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "En büyük hayalim Barcelona'yı çalıştırmak."

Tahmin edin bakalım bu sözü hangi "Sir" demiş? Ben demedim valla.
                      Bir zamanlar fakir ama gururlu, her sezon bukalemun gibi renk değiştirip barcelonaya bilenen bir jön olmasın.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Bu hafta Llorente bizim maçta kendini iyice gösterir alsınlar diye. Başımıza bela olmasa bari..
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nani'den nefret ediyorum. Kıskanç herif. CR7'nin gölgesinde kalıyor ya bilerek yapmıştır. Kariyerinin en iyi gollerinden birini yedi
                          uyuz. Pique bulundumu bu arada..
                          Yok bulunamamış.Kayıp aranıyor
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir zamanlar fakir ama gururlu, her sezon bukalemun gibi renk değiştirip barcelonaya bilenen bir jön olmasın.

Alex Ferguson demiş. Açıkcası şaşırdım. Ben de artık elini eteğini çekeceğini düşünüyordum. "Görevimin başındayım ve hayalim Barcelona'yı çalıştırmak" diye demeç verivermiş Sir.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Messi'nin pazara gönderdiği Real'lileri saymaya kalksam ve yukarda ki yazıdaki mantıkla yorum yapsam Real'de futbolcu kalmazdı.

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Messi'nin pazara gönderdiği Real'lileri saymaya kalksam ve yukarda ki yazıdaki mantıkla yorum yapsam Real'de futbolcu kalmazdı.
                                Denizde su , Real'de futbolcu
                                Twitter Adresim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim