İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Girerim tabi ama senin istediğin olmayacak üzgünümçççEL-Clasico gecesi bizim evde olaylar çıkar kesin her sene olduğu gibiçççBen Madrid formasıyla abim de Barca formasıyla izleyeceğiz maçı kavga isteyenler buyursun gelsinççç-1461 TRABZON-
-
tabiki görebileceksiniz her zamanİlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörebilecekmiyiz sizi buralarda
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEL-Clasico'ya lider çıkıyoruz
İlhan abiye katılıyorumİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnemli olan El Clasico'dan lider çıkabilmek. Değil mi Özgecim?
OSCAR CARDOZO
Yorum
-
Bekle gör, izle sus politikasını güdenlerden korkmak lazım Özge'cim.İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGirerim tabi ama senin istediğin olmayacak üzgünümçççEL-Clasico gecesi bizim evde olaylar çıkar kesin her sene olduğu gibiçççBen Madrid formasıyla abim de Barca formasıyla izleyeceğiz maçı kavga isteyenler buyursun gelsinççç
Bak Barçalılar konuşmuyor, haftaya konuşacaklar çünkü. 
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlhan abiye katılıyorum
Hayret, sen bana katılırmıydın?
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
canli yayin yapin benburdan gelememİlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGirerim tabi ama senin istediğin olmayacak üzgünümçççEL-Clasico gecesi bizim evde olaylar çıkar kesin her sene olduğu gibiçççBen Madrid formasıyla abim de Barca formasıyla izleyeceğiz maçı kavga isteyenler buyursun gelsinççç
Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
Valla Metin'im, eğer alırsan Kaka formasına hayır demem. Seve seve giyerim.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
İlhan benimkini ister misin?Ama Madrid'li olacaksın tabiİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla Metin'im, eğer alırsan Kaka formasına hayır demem. Seve seve giyerim.

-1461 TRABZON-
Yorum
-
Seninki bana biraz small kaçar.
Yorum
-
O zaman sana göre Kaka forması alİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeninki bana biraz small kaçar.

-1461 TRABZON-
Yorum
-
Benimki de bol kaçar baba..İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeninki bana biraz small kaçar.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Valencia zor deplasmanı kolay geçti!
La Liga'da 11. haftanın kapanış mücadelesinde Osasuna'nın konuğu olan Valencia rahat bir galibiyete imza attı. 3-0 öne geçtikten sonra, 10 kişi kalan rakibinin farkı 2'ye(Ajansspor Dış Haberler Servisi)
Osasuna [1 - 3] Valencia
12' [0 - 1] D. Villa
20' [0 - 2] D. Albelda
56' [0 - 3] C. Marchena
65' W. Pandiani (Kırmızı kart, Osasuna)
68' [1 - 3] S. Masoud
90' M. Flano (Kırmızı kart, Osasuna)
Stat: El Sadar
Hakem: Carlos Velasco Carballo
Osasuna: Ricardo, Calleja (Dk. 57 Dady), Josetxo, Flano, Azpilicueta, Camunas, Punal, Nekounam (Dk. 80 Ruper), Juanfran, Pandiani, Aranda (Dk. 57 Masoud)
Teknik direktör: Jose Antonio Camacho
Valencia: Cesar Sanchez, Bruno Saltor, Navarro, Dealbert, Mathieu, Albelda, Marchena (Dk. 83 Baraja), Joaquin (Dk. 78 Alexis), Silva (Dk. 70 Banega), Pablo, Villa
Teknik direktör: Unai Emery
Sarı Kartlar: Dk. 13 Pandiani, Dk. 25 Nekounam, Dk. 32 Aranda, Dk. 54 Punal (Osasuna), Dk. 29 Sanchez, Dk. 82 Villa (Valencia)
La Liga'da 11. haftanın kapanış mücadelesinde Valencia, Osasuna'nın konuğu oldu.
Real Madrid ve Barcelona'nın arkasında Sevilla ile birlikte şampiyonluk mücadelesi vermeye çalışan Yarasalar, zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek takibini sürdürmek, Osasuna ise üst sıralara tırmanmak niyetindeydi.
Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu.
12. dakikada Marchena'nın havalandırdığı topla savunma oyuncularının arasından ceza sahasına girerek şık bir vuruşla sağ alt köşeden filelere gönderen, yıldız golcü David Villa harika bir golle takımını 1-0 öne geçirdi.
Valencia'nın baskısı bu golle de sona ermedi. Albelda'nın önüne gönderdiği güzel topu alan Pablo'nun ortasında Silva'nın şutunu savunma karşıladı. Villa'nın topuklarına çarparak neredeyse filelere gidecek olan topu savunma uzaklaştırdı ancak açılan topu alan Albelda, uzak mesafeden çektiği aşırtma şutla kaleci Ricardo'yu avlayarak farkı 2'ye çıkardı.
İlk yarı bu golle Valencia'nın 2-0 üstünlüğü ile kapanırken, 2. yarıya da hızlı giren taraf Unai Emery'nin öğrencileri idi.
56. dakikada sağ taraftan kullanılan taç atışını Bruno kullandı ve seken topu başarılı bir hamleyle hızlıca alarak ortayı kesti. Savunmanın kafayla uzaklaştırdığı topu müthiş bir vuruşla tamamlayan Marchena, direkten topu filelere gönderdi.
65. dakikada hava topuna çıkarken Marchena'ya dirsek atan Osasuna'nın tecrübeli golcüsü Walter Pandiani 2. sarı kartını görerek kırmızı kartla cezalandırıldı ve takımını 10 kişi bıraktı.
Saltor'un istediği gibi uzaklaştıramadığı topu alan Punal'ın ortasında Masoud'un kafası kaleci Cesar'ı mağlup ederek skoru 3-1'e getirdi.
90. dakikada Flano, Banega'ya yaptığı centilmenlik dışı sert müdahale sonrasında doğrudan kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Valencia karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.
Bu sonuçla puanını 24'e çıkararak 4. sıraya yükselen Valencia, gelecek hafta oynanacak olan El Clasico'da yaşanacak olası puan kayıplarını beklemeye koyulurken, 12 puanda kalan Osasuna ise haftayı 12. sırada tamamladı.
Öte yandan günün erken saatlerinde oynanan diğer maçında ise
Malaga [1 - 1] Zaragoza
49' [0 - 1] Ewerthon (pen.)
59' J. Paredes (Kırmızı kart, Zaragoza)
61' R. Weligton (Kırmızı kart, Malaga)
74' [1 - 1] I.G. Lopez indirmesine engel olamasa da Yarasalar maçtan 3 puanla ayrıldı. Karşılaşmayı 9 kişi tamamlayan ev sahibi haftayı eli boş kapattı.TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
Messi'den Fabregas'a!
Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi, Arsenal kaptanı Cesc Fabregas'ı ke(Ajansspor Dış Haberler Servisi)
Barcelona altyapısından yetişen Cesc Fabregas'ın, uzun süredir Katalan kulübü ile adı anılıyordu ve Sunday People'a konuşan Messi de, İspanyol oyuncunun memleketine dönmesi gerektiğini söyleyenler grubuna dahil oldu.
Messi şöyle konuştu :
"Barcelona'daki herkes Cesc Fabregas'ı biliyor. O dünyadaki en iyi orta saha oyuncularından biri ve Barcelona'nın futbol stiline uyabilecek tarzda bir oyuncu. Eğer Arsenal'den ayrılmayı tercih ederse eminim bunu Barcelona için yapacak ve eğer herhangi bir şüphesi varsa, kendisine buranın dünyanın en iyi futbol kulübü olduğunu söylemek isterim. Eğer buraya gelirse, 3 yıl içinde dünyanın en iyi orta saha oyuncusu olacağına eminim. Eğer buraya şimdi gelirse Andres Iniesta ve Xavi gibi, dünyanın en iyi orta sahanın göbeği ikilisinden çok şey öğrenecektir. Arsenal'de ön plandaki oyuncu o ama Iniesta ve Xavi'den öğrenecekleri olduğunu biliyor ve ben de bu ikilinin onunla birlikte oynamak isteyeceğini biliyorum"
Bu arada Bilbao maçında dizinden sakatlandığı için 75. dakikada oyundan alınan Arjantinli yıldız Inter maçında oynayamama tehlikesiyle karşı karşıya.
Teknik direktör Guardiola'nın, "İlk hisleri o kadar da iyi değil" dediği yıldız oyuncu, pazar günü tıbbi testlere tabi tutulacak.
Zlatan Ibrahimovic'ten de sakatlığı nedeniyle yararlanamayan Barça'da ilk 11'in 3 oyuncusu da domuz gribi nedeniyle Bilbao karşısında forma giyemedi.ndisiyle birlikte Camp Nou'da oynamaya ve "dünyanın en iyi orta saha oyuncusu" olmaya çağırdı. Bu arada Bilbao maçında sakatlanan Arjantinli yıldız, Inter ile Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak karşılaşmada forma giyemeyebilir.TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum