Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu o pozisyonda Ronaldinho'ya faul yapıldı, hakem de faulü verdi zaten. Ronaldinho'nun sinirlerine hakimolması lazımdı..

Yanlış anlaşılma olmasın, ben de Barcelona ya da Sevilla'nın şampiyon olmasını istiyorum ama olaya objektif bakınca suç Ronaldinho'da.
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu o pozisyonda Ronaldinho'ya faul yapıldı, hakem de faulü verdi zaten. Ronaldinho'nun sinirlerine hakimolması lazımdı..

Yanlış anlaşılma olmasın, ben de Barcelona ya da Sevilla'nın şampiyon olmasını istiyorum ama olaya objektif bakınca suç Ronaldinho'da.
      suç onda olabilir ama maçı izlediysen gefate takımı çok sert oynadı ve barçanın yaptığı ilk faulde kart çıkartırken gefateyi es geçti. ayrıca o pozisyonda rakibinde en az sarı kart görmesi gerekirdi.
      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu o pozisyonda Ronaldinho'ya faul yapıldı, hakem de faulü verdi zaten. Ronaldinho'nun sinirlerine hakimolması lazımdı..

Ronaldınho,bu kadar sinirlendiyse demekki bişi var,hakemde yıldız futbolcuları kayırması lazım.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çok beklersiniz zaragozayı rahat yeneceğiz diye zaragozadan 6 yediğinizi ne çabuk unuttunuz . benim realin puan kaybedeceği 3 maç var diyordum 2 sinde kaybetmadiler ama burda kaybedecekler.

son çırpınışlar bunlar iki hafta kaldı bekleyeip görelim
          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            son çırpınışlar bunlar iki hafta kaldı bekleyeip görelim
            baş harfi F anladın sen onu

Yorum

• şampiyon barca uğraşmasınlar yalandan

Yorum

• ronaldinholar da şımarır !! hakem maçı harika yönetti bence kırmızı kart doğru karardı adamın kasıklarına tekme attı be
                Bordomavi.net

Yorum

• Baba Ronaldinho Getafelinin kasıklarına tekme attı direk kırmızı yedi.. Bence de 2 maç yer.. Rondisiz Barça zorlanacak mı bakacağız.
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Baba Ronaldinho Getafelinin kasıklarına tekme attı direk kırmızı yedi.. Bence de 2 maç yer.. Rondisiz Barça zorlanacak mı bakacağız.
                    bence zorlanmaz

Yorum

• Zaragoza engeline takılmazsa bu hafta Şampiyon Real diyebiliriz.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ronaldinyo 1 maç ceza aldı son hafta oynayabilecek

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ronaldinholar da şımarır !! hakem maçı harika yönetti bence kırmızı kart doğru karardı adamın kasıklarına tekme attı be
                          he he..fatih sende haklısın

adama tekme atıyolar hakemın gözü önünde bişi olmuyo sonra da şımarıyo nasıl şımarmaksa bu..gereksiz yere ceza almasına neden oldular,getafeli kasaplar
                          En son Sacit tarafından düzenlendi; 08.06.2007, 13:53.

Yorum

• ronalDENYO bir maç ceza aldı
                            Bordomavi.net

Yorum

• zaragoza maçı içeride mi dışarıda mı?

Yorum

• Deplasmanda Real Madrid.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim