Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• son iki neo camp maçında 20 gol atabilecek barça izledik. takım yavaş yavaş oturmaya başladı. etonun yedeğini de bulursa takım tadından yenmez.

ayrıca xavi, iniesta, keita, yayature, birazda gdjonsen li orta sahaya genç iki tane daha elaman hazırlaması gerçekten barça takımının en sevdiğim yönü. 2 sene içinde en az 2 tane daha genç yıldız katacak bir barça var.
    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Herşeye rağmen Valencia lider kapattı haftayı.
      Artık neredeyse taraftarı olmayan İBB,Ankaraspor,Hacettepe gibi takımların olduğu Türkiye Futbol Ligi'ni, çok içten söylüyorum izlemekten sıkıldım. En az Trabzonspor kadar tuttuğum Valencia'yı bundan böyle daha da yakından takip edeceğim.Uzun zamandır düşündüğümü uygulamaya karar verdim ve Türkiye Futbol Ligleri ile alakamı tamamen kesiyorum. Bundan böyle forumda gerçekten Valencia'yı tutan bir konuğunuz olurum artık

Yorum

• barça çoştu tutana aşk olsun

Yorum

• Real zirveye yaklaştı: 3-2
          İspanya La Liga'da 8. haftanın kapanış maçında Real Madrid ile A.Bilbao, Santiago Barnebau'da karşı karşıya geldi ve Madrid temsilcisi rakibini 3-2'lik skorla mağlup etti.

Karşılaşmanın oldukça hızlı ve karşılıklı gollerle geçen ilk yarısında, ev sahibi Real Madrid 13. dakikada Hollandalı yıldızı Sneijder ve 29. dakikada Higuain ile 2-0 öne geçse de, A.Bilbao 35. dakikada tecrübeli oyuncusu Etxeberria ve 45.dakikada Iraola'nın penaltıdan attıkları gollerle eşitliği yakaladı ve ilk 45 dakika 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya da baskılı başlayan Real Madrid 59. dakikada Higuain'in golüyle skoru 3-2'ye taşırken, A.Bilbao 77. dakikada Amorebieta'nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Karşılaşmada kalan dakikalarda başka gol gelmeyince ev sahibi Real Madrid 3 puana ulaşan taraf oldu.

Bu sonucun ardından başkent temsilcisi ligdeki puanını 19'a yükseltip zirveye bir adım daha yaklaşırken, A.Bilbao 5 puanda ve 19. sırada kaldı.

İspanya La Liga'da günün toplu sonuçları şöyle:

Deportivo La Coruna 0-3 Sporting Gijon
          Getafe 1-0 Valladolid
          Mallorca 3-0 Espanyol
          Numancia 2-1 Santander
          Recreativo Huelva 1-1 Valencia
          Sevilla 0-1 Malaga
          Villarreal 4-4 Atletico Madrid

26.10.2008
          Kaynak : Sporx.com

Yorum

• El Madrigal'de 8 gol!
            İspanya La Liga'nın 8. hafta karşılaşmasında Villareal ile Atletico Madrid, gol yağmuru şeklinde geçen mücadelede yenişemeyerek 4-4 berabere kaldı. Villareal'in El Madrigal Stadı'nda Atletico Madrid 16. dakikada Simao ile 1-0 öne geçti. Konuk ekipte 22. dakikada Diego Forlan farkı 2'ye çıkaran golü attı. Atletico Madrid'te 38. dakikada Ever Banega 2. sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. İlk yarı Madrid temsilcisininin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

2. yarıya 10 kişi kalan rakibi karşısında iyi başlayan Villareal, 48. dakikada Senna ile farkı 1'e indirdi. Bu golden 3 dakika sonra Llorente, Villareal'e beraberliği getiren golü kaydetti. Goller durmuyordu El Madrigal'de. 58. dakikada Rodriguez, Villareal'i 3-2 öne geçirdi. 67. dakikada Rossi ev sahibi takımın 4. golünü attı.

2-0'lık mağlubiyetten 4-2'lik galibiyete uzananan Villareal maçın böyle biteceğini düşünürken Atletico Madrid'te Simao 83. dakikada farkı 1'e
            indirdi. 86. dakikada konuk ekipte Escudero skoru belirleyen golü attı ve bu müthiş maç 4-4 berabere sonuçlandı.

Bu beraberlikle Villareal La Liga'da puanını 18'e çıkarırken, Atletico Madrid puanını 10'a yükseltti.

26.10.2008
            Kaynak : Sporx.com

Yorum

• Real Madrid'in maçının ilk yarısını izledim.İyi oynadık.1 golümüzü ofsayt diye hakem vermedi ama ofsayt değildi.Neyse ki o golü aramadık.

Ayrıca La Liga'da haftanın en güzel maçı tartışmasız Villarreal maçıdır.Müthiş maçtı.0-2 ,3-2 , 4-4 çok ilginç bir maç oldu cidden
              En son Özge tarafından düzenlendi; 27.10.2008, 15:28.
              -1461 TRABZON-

Yorum

• Şov, resital, göze hoş gelen futbol ve de fark

hepsi nou camp'da.. Takım: Barcelona

VİVA BARÇA
                En son Sacit tarafından düzenlendi; 27.10.2008, 16:20.

Yorum

• Ezeli rakibimiz Villareal'in 0-2'den gelip sonuçta 1 puan almasına gıcık oldum Real veya Barcelona .Bu iki ekipten birinin ilerleyen zamanlarda zirveden uzaklaşabileceğini düşünüyor ve umuyorum.

Yorum

• Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Manchester United ile Real Madrid kulüpleri arasında yeniden krize sebep olurken, İngiliz ekibinin teknik direktörü Alex Ferguson İspanyol temsilcisini "faşistlikle" suçladı.

Önce Heinze...
                    "GQ" adlı dergiye demeç veren Ferguson, Real Madrid için "Madrid’in tüm işleri edep dışı. General Franco’nun kulübü gibi. Demokrasinin İspanya’ya gelmeden önceki dönemlerindeki gibi alışkanlıkları var. Kimi istiyorsa, elde etmek için elinden geleni yapıyor" ifadelerini kullandı. Ferguson, Real Madrid’in Gabriel Heinze’yi almasındaki amacının aslında Cristiano Ronaldo’ya ulaşmak olduğunu ileri sürerek, "Geçen yaz Heinze’yi Real Madrid’e sattığımızda bunun olacağını biliyorduk. Çünkü Ronaldo’nun çok iyi arkadaşıydı. Ben ne yapmak istediklerini biliyordum. İyi bir futbolcu olsa da Heinze ile ilgilendiklerini sanmıyorum, son hedefleri Ronaldo idi" şeklinde konuştu.

Blatter’a da sitem
                    Öte yandan, teknik direktör Ferguson, açıklamalarında FIFA Başkanı Joseph Blatter’a da yüklenerek, "Sanırım Blatter tehlikede, veya öyle bir noktaya geldi ki ona gülüyorlar. Belki de yaşlandı, bilemiyorum. Ama insanlara bazen fazla güç değişik etki yapıyor. Sahip olduğu konumdan öyle konuşmalar yaptı ki çok komik duruma düştü ve inandırıcılığını ciddi biçimde tehlikeye sokarak, zarar verdi" ifadelerini kullandı. Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, geçen mayıs ayında da Real Madrid’i, diktatör Franco döneminin politikası ile bağdaştıran açıklamalar yapmış ve bu demeçler İspanya’da tepki çekmişti.

açık sözlü bir açıklama.. ferguson, doğru olanı dedi..
                    faşistliğin de bu kadarı..
                    En son Sacit tarafından düzenlendi; 29.10.2008, 10:00.

Yorum

• Villareal ne yapmış öyle ! 3.lig takımına kupada 5-0 mağlup

Yorum

• Real Union 3-2 Real Madrid
                        Poli Ejido 5-0 Villarreal
                        Ponferradina 1-0 Sevilla

ççççççççç

Yorum

• Süprizinde süprizi olmuş be..
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Barça yağmurlu havada dağıttı valla Malaga ' yı . O kadar ağır bir sahada iyi galibiyet aldı Barcelona . 4-1 ' di 80 ' de bıraktığımda , öyle de bitmiş . Son haftalarla birlikte Barça döndü diyebiliriz rahatlıkla ...

Villereal fark atmış Bilbao deplasmanında , A.Madrid sahasında almış , Valencia ' da içeride yenilmiş .

Yorum

• şampiyonuz bu sene!

Yorum

• Mestalla'da Racing'e dün akşam 2-4 mağlup olduk.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim