tebrik edilecek bişey yok çok çaba sarf etmenize gerek kalamdı yatın kalkın rikarda dua edin. geçen yıl da espanyol ve betis sayesinde oolmuştunuz. bir faşiti tebrik edemem ancak forumda taraftarları tebrik ederim.
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM. MARMARA ÜNİ -TSKARADENİZ FIRTINASI MARMARADA BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
tebrik edilecek bişey yok çok çaba sarf etmenize gerek kalamdı yatın kalkın rikarda dua edin. geçen yıl da espanyol ve betis sayesinde oolmuştunuz. bir faşiti tebrik edemem ancak forumda taraftarları tebrik ederim.
mustafa centilmenliğinden ötürü tebrik ederim barça CL de şampiyon olursa biz de tebrik ederiz tabiki
yanlız şampiyonluğu hakederek aldık rijkaard ın yardımıyla değil
Şampiyonluğu hakerederek kazandık.Tamam Rijkaard iyi bir hoca değil ama aradaki puan farkını da göz önünde bulundurursak Real Madrid'in şampiyonluğunu ona bağlamak yanlış olur.Real Madrid'in hocası Schuster'i ben beğenmiyorum.Mesela Schuster'in Robinho'yu yedekte beklettiği çok oldu.Schuster sayesinde saçma maçlarda kaybettik ama yine de şampiyon olduk.
Yorum