Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ntv sporda valencia hulvea maçı var başladı maç dokuzdaydı

Yorum

• valencianın artık kendisini bulacağından eminim,rahat galip gelirler.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• maç 1-1 şu anda.
        Özkan SÜMER

Yorum

• üfff şu gerzek valencia ne zaman kazancak anlamadım ki ne salak bi takımsın sen ya

Yorum

• ersen oynuyor mu ?

Yorum

• ulan valencia yazıklar olsun sana.senden bi yol olmaz.

eee baraja ve vicente gibi adamlar sonradan girerse normaldir aslında.
              En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 23.02.2008, 23:35.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• sevilla-zaragozayı 5ledi.
                ilk yarıda 10 taneya yakın çok net pozisyona girdiler 3 tanesini attılar.ikinci yarıyı izlememiştim ama ilginç şeyler olmuş.ersenin yedek olduğu maçta da huelva deplasmanda valencia ile 1-1 berabere kalmış.buyrun haberleri.

Şampiyonlar Ligi'nde 4 Mart'ta Fenerbahçe'yi 3-2'nin rövanşında Estadio Ramón Sánchez Pizjuán'da konuk edecek Sevilla, La Liga 25. hafta mücadelesinde Real Zaragoza'yı hakem Rubinos Pérez Antonio'nun düdük çaldığı karşılaşmada ağırladı.

Geçen sezon iki takım arasında La Romerada'da oynanan ve Zaragoza'nın 2-1 üstünlüğüyle sona eren mücadele Sevillalı Luis Fabiano ve Real Zaragozalı Carlos Diogo'nun yumruk yumruğa kavgasıyla hafızalara kazınmıştı.

La Liga'da gol krallığı yarışında ilk sırada yer alan Luis Fabiano mücadelenin 20. dakikasında takımını öne geçirirken ligdeki gol sayısını da 18'e çıkardı. 25'te bir kez daha sahneye çıkan Brezilyalı oyuncu takımının ve kendisinin ikinci golünü attı. İlk yarının skorunu belirleyense 44. dakikada Malili Fredi Kanouté'nin vuruşunda kendi ağlarını havalandıran Arjantinli savunmacı Roberto Ayala oldu.

Ev sahibi Sevilla ikinci yarıya da hız kesmeden girdi ve 51. dakikada Luis Fabiano'nun vuruşunda Carlos Diogo gecede topu kendi ağlarına yollayan ikinci isim oldu. Uruguaylı oyuncu 54'te de genç sol kanat oyuncusu Diego Capel'e yaptığı faul sonrası kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. 68'de Brezilyalı Dani Alves'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Malili Seydou Keita farkı beşe çıkardı.

Şampiyonlar Ligi'nde 4 Mart'ta Fenerbahçe'yi 3-2'nin rövanşında Estadio Ramón Sánchez Pizjuán'da konuk edecek Sevilla, La Liga 25. hafta mücadelesinde Real Zaragoza'yı hakem Rubinos Pérez Antonio'nun düdük çaldığı karşılaşmada ağırladı.

Geçen sezon iki takım arasında La Romerada'da oynanan ve Zaragoza'nın 2-1 üstünlüğüyle sona eren mücadele Sevillalı Luis Fabiano ve Real Zaragozalı Carlos Diogo'nun yumruk yumruğa kavgasıyla hafızalara kazınmıştı.

La Liga'da gol krallığı yarışında ilk sırada yer alan Luis Fabiano mücadelenin 20. dakikasında takımını öne geçirirken ligdeki gol sayısını da 18'e çıkardı. 25'te bir kez daha sahneye çıkan Brezilyalı oyuncu takımının ve kendisinin ikinci golünü attı. İlk yarının skorunu belirleyense 44. dakikada Malili Fredi Kanouté'nin vuruşunda kendi ağlarını havalandıran Arjantinli savunmacı Roberto Ayala oldu.

Ev sahibi Sevilla ikinci yarıya da hız kesmeden girdi ve 51. dakikada Luis Fabiano'nun vuruşunda Carlos Diogo gecede topu kendi ağlarına yollayan ikinci isim oldu. Uruguaylı oyuncu 54'te de genç sol kanat oyuncusu Diego Capel'e yaptığı faul sonrası kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. 68'de Brezilyalı Dani Alves'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Malili Seydou Keita farkı beşe çıkardı.
                En son Bartuğ13 tarafından düzenlendi; 24.02.2008, 01:24.
                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• bu sevilla fener e 10 ceker

ilk yari tekkale mac izledim sanki ya
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• ersen martinden halen ses seda yok.bu gidisle kalici olamaz orada.bu arada sevillanin fener maci öncesi zaragozaya 5 tane sallamasi beni sevindirdi.rövansta fenerin isi cok ama cok zor.ramon sanchez pizjuandan cikarlarsa fenerbahceye helal olsun.hic zannetmiyorum ama bekleyip görecegiz...
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Sevilla resmen dağıttı Zaragoza'yı . Manyak top oynadı adamlar.

Yorum

• BARÇA'ya levante maçında başarılar..

güzel futbol ve farklı galibiyet bekliyoruz.

Yorum

• Sevilla Fenerbahçe'ye 3'den aşağı atmaz.Turu çok rahat geçer diye düşünüyorum.

Real Madrid ve Barcelona'nın bu akşam puan kaybedeceğini sanmıyorum.Umarım yanılırım ve Barca puan kaybeder.
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sevilla resmen dağıttı Zaragoza'yı . Manyak top oynadı adamlar.

fb yi de dağıtıcaklar;merak etmeyin.

Yorum

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sevilla Fenerbahçe'ye 3'den aşağı atmaz.Turu çok rahat geçer diye düşünüyorum.

Real Madrid ve Barcelona'nın bu akşam puan kaybedeceğini sanmıyorum.Umarım yanılırım ve Barca puan kaybeder.
                              özge güzel dileklerin oldu barça puan kaybet me di . etoo hattrick yaptı. 5-1 bitti maç . daha da farklı olabilir. gönlümüz levanteyle beraber ama umudumuz yok.
                              en büyük güvencemiz madrizin deplasman fobisi başladı . son 3 deplasmada 0 çektiler
                              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• eger fb iyi kapanir kontra ataklardan gol bula bilirse tur atlar bence sanslari 50 %

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim