İlk olarak forzalazio tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ispanya kralı zamanında adam yerine koymayıp katalan halkını her türlü işkenceyi yaparsa ister istemez onlarda kendi haklarını arar. katalanlar hiç bir zaman ispanyol olmadı. ispanyada bu olay sadece katalanların olayı deil. oalyı millet ve diğer faktörlerden incelersek. italyada ve avrupada lazio dan daha faşit bir takım var mı var bir tane daha var italyada ancak en ünlü faşit takım lazio .biz barçayı seviyorsak oynadığı göze hoş gelen futboldan seviyoruz. diğer özellikleride ayrı mesele katalan olmaları takımlarının formasını bayrak olarak görmeleri. ayrıca barçayı beğenmiyor olabilirsin. beğenmediğin bir takım hakkında istersen yorum yapma başlığına bakma. bak ben beğenmediğim takımların başlığına giriyormuyum. italyada da ben romayı severim lazio nun bir numaralı rakibi ama ben gidip lazio başlığına faşit falan yazıyormuyom. yanılmıyorsam ispanyada ırkçılık yapılmayan tek stad neo camp.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
-
Naim
Yani diyorsun kiİlk olarak forzalazio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendi ülkelerini saymayan bir takım hakkında konuşuoruz ve DİYARBAKIR SPOR VB takımlar böyle düşünse acaba sen ne hissederdin kendi ülkelerini saymayan takıma takım demem ayrıca LAZİO italyan milliyetçisi milliyetçi olan herşey genelde iyidir ÖNCE CATALONİA denen boş düşüncelerini bıraksınlar ülkelerini parçalamasınlar
Ben bu Barcelona-Madrid
Katalunya- ispanya muhabbetlerini hiç bilmiyorum Francoyu Çorbacı ,Mussoliniyi Çaycı zannediyorum bu işlerden hiç anlamıyorum
sadece kulaktan dolma bilgilerle bir şeyler yazmak istiyorum.
Eyvallah
Sende Haklısın Ne diyeyim ki
Bu da arada Kaynamasınİlk olarak forzalazio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstediğin başlığa nezaket çerçevesinde istediğini yazabilirsin zıt düşüncelerin olması kadar doğal bişe olamaz sen girip lazio bölümüne Lazio hakkında faşist yazabilirsin buna kimse karışamaz
Güzel Kardeşim Zaten bir Lazio taraftarına Faşistsin dersen Elhamdülillah diyiverir sana İtalyanca
Lazioya Faşist Demek niye sorun olsun ki.
Aynı şekilde Lazionun Türkiyede ki Aşıklarına da diyebilirsin onlarda gücenmezler bu işten
(taş kuzey_e)
En son Misafir tarafından düzenlendi; 02.03.2007, 12:04.
Yorum
-
eyüp,yapma baba yaaa bu takım ateş mi ki hemen sönsün bu takım anlatılamaz abi ya yaşanır,kupalar ona yakışırİlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcanın havası söndü öyle gözüküyor ama yine 3 kupada da iddaalılar
hafta ya insallah Camp Nou da r.madrid'i gömecez aslında çimlere yazık ama neyse artık onu da degerli baskanımız laporta düsünsün bakar bi çaresine
Yorum
-
Dün Sevilla maçı gerçekten çok zevkli geçti.Yenildik ama olsun Liverpool'u aşabilirsek,hafta sonu 6alactios'u Nou Camp'ın çimlerine gömer yolumuza devam ederiz.Sevilla iyi bir takım ama şampiyonluk yolunda illa ki tökezleyecektir.Eto'o yavaş yavaş form tutarsa Barca tekrardan lig şampiyonluğuna uzanır ancak Şampiyonlar Ligi hakkında o kadar net konuşamıyorum.Haa Larsson gitmeseydi o da olurdu,hem de daha kolay olurdu her şey.keyif adamı ..
Yorum
-
Dünkü maçı izlemedim ama sevilla gerçekten müthiş bi takım süper kupa finalini izlemiştim yine barcelonayı sahadan silerek 3-0 lık bi skorla yenmişlerdi dünkü galibiyetle 1 puan farkla liderliğe yükselmişler önümüzdeki sene şampiyonlar liginde iyi iş yapabilirler
Yorum
-
ronaldinho o penaltı golünü atsaydı 2-0 olacaktı belkide ubgün bunları konuşmayacaktık ama malesef olmadı sonra çıkan kırmızılar vs maçı kaybettik ama ben şampiyon olacağımıza eminim sevilla nın bi kaç hafta sonra durgunluk sürecine gireceğini düşünüyorum7-7-7-7-7-7-7
Yorum
-
Barcelonayı tebrik etmek lazım.1-0 öndesin,penaltı oluyor rakip on kişi kalıyor.Penaltıyı kaçırıyorsun üstüne 10 kişi Sevilla'dan 2 gol yiyorsun.Ve sonradan 9 kişi kalıyorsun.Tebrikler hem Sevilla'ya hem Barca'ya
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Rahatmısın şimdi kanka nasıl giydirdiler amaİlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerahat olun şampiyonluk bizim kupa bizim
İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum