Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sheva !

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Konu dagilmis bayagi.. Osman Shevcenko yu sevmedigin için konuyu baltaliyorsun demi[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Dünya 3. sü Türkiye, Avrupa sampiyonu Yunanistan, ve yine Avrupa sampiyonlugu ünvani bulunan Danimarka'nin yer aldigi gruptan Ukrayna'yi 1. çikaran adam büyük futbolcudur.. fazla söze gerek yok.. Italya'da her sezon ortalama 20 civarinda gol atmak da her babayigidin harci degildir.. fb ye 4 gol atmis olmasi bunun yaninda devede kulaktir bence...

Su an, aktif futbolculuk yasami sürenler forvetler arasinda yani, en iyisi bence... Hem profesyonel yasam tarzi, hem beyefendiligi hem de futbolculuguyla...

Seviyorum bu adami[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: Muhalif
    #7 King of Kings

Yorum

Hak ettigi yerde olmadigini düsünüyorum.Eger Ingiltere'de,Fransa'da,Italya'Da,Ispanya'da vs. dogmus olsaydi çok daha iyi yerlerde olabilirdi.Ukrayna'nin önünü tikadigini düsünüyorum bu adamin.Tek basina çirpinmasi çogu zaman fayda vermiyor ve Dünya Kupasi gibi önemli organizasyonlarda bugüne kadar Sheva'Yi izlemek nasip olmuyordu futbol severlere.(Bu sene bizim gidemememize sebep olarak katiliyor o ayri [img]smileys/smiley5.gif[/img])

Sadece iyi futbolculugu degil saha içindeki efendi tavirlari da takdiri hak ediyor.Umarim bir gün hak ettigi saygiyi görecektir.

Forza Sheva!

Yorum

Avruapanin en KIL en GICIK takiminda oynadigi için sevmiyorum bu adami. Yani maç seyrederken uyumak istemiyorum. Her zaman fener gibi dandikötesi takimda bulamiyorlar bol gol atmak için [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Eger Bir maçta Milan gol attiysa öne geçtiyse tamam birak izleme o maçi daha uyutur ( Liverpool maçi büyük bir istisna ) Ama yenik duruma düstüklerinde oynuyor ...neler [img]smileys/smiley36.gif[/img]geçen hafta Inter'e 3-2 yenildikleri maç mesela.

Sheva baska takima git sen. Tabi seni alack kadar parasi olan takim varsa [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

Arkayi fenerlemesi gönlümüzde taht kurmasina yetti.
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

http://www.komikler.com/komiktv/film...=11&filmid =487

yeter de artar
            Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

Oynadigi takimdan belli oluyo Sheva'nim mantalitesi sahsen Barca'ya forvet olarak almam onu.
              keyif adamı ..

Yorum

Bence bizim lakap Sheva dan çok daha güzel...

4 ÇEKER...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                FxY

Yorum

bana göre su anda parmakla gösterilecek klas iki oyuncudan biri

ronaldinho-seva
                  22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

sevmezdim bu adami ama kadiköydeki kus gribini yok ettikten sonra hayrani oldum[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

takdir ediyoruz begeniyoruz kendisini [img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

Gösteris sevenler zaten Sheva'ya bakmasin,ne istedigini bilip,direk sonuca gitmeyi isteyenlerin adamidir Sheva..Raul'dan sonra o gelir[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

İlk olarak mini FaNaTiK tarafından gönderildi
                          Kirdigi rekorlardan bahsedilmemis[img]smileys/smiley36.gif[/img](4 Çeker)ama o ismini gönlümüze yazdi bir kere[img]smileys/smiley2.gif[/img]..
                          [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          Kurallar geregi imzaniza resim ekleyemezsiniz.Lütfen düzeltin.

Yorum

Ya ben o meshurmaci izleyemedigim icin benim aklima su ses geliyor Sheva denilince[img]smileys/smiley36.gif[/img] http://www.youtube.com/watch.php?v=b...&search=fe nerbahce

Yorum

shevayifenere gol attiksan sonra daha iyi tanidik gelem gol krali olmak için fenere vuruyor burayi hazirlayan arkadasa bir sorum var sheva yi trabzona daha önce önermisler dogrumu
                              \"Senin Gücün Karanligi Yirtacak\"

Yorum

Rebrov ve Shevchenko'yu alacaktik,parada anlasamadik [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim