<DIV>Almanyada maclara gidecek arkadaslar varmi?</DIV>
Almanya 2006 Dünya Kupasi
Daraltma
X
-
Tabii ki PORTAKALLAR.bugüne kadar hiç dünya sapiyonu olamadilar ama bu sefer basaracaklar.
FORZA HOLLAND
(rafael van der vaart,arjen robben,dirk kuijt,van nistelrooy,ryan babbel,emanuelsson,davids,cocu) genç ve tecrübenin birlestigi takim HOLLANDAMİMOZAYorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi<DIV>Almanyada maclara gidecek arkadaslar varmi?</DIV>
yarin 300.000 bilet satisa cikacak..insallah bi bilet kapariz[img]smileys/smiley1.gif[/img]ya Köln yada Dortmundda mac izlemeyi düsünüyorum1967den beri Trabzonspor Ezer GecerYorum
-
-
İlk olarak b_kartal tarafından gönderildisonuna kadar Jun sonuna kadar ÇEK CUMHURIYETI!!!!
Kopardin beni [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Yorum
-
Favorim Polanya szymek var ne de olsaOnurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan BüyüktürYorum
-
Trabzonspor formasini tasiyan her futbolcunun oynadigi ülke. [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]Ayrim yok..İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.Yorum
-
valla brezilya rahat alir kupayi
adriano
ronaldinyo
kaka
roberto carlos
dida
bu takimi kimse dize getiremez...........Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
polonya olmazsa hollanda odaolmazsa arjantin.ing. fra. italya isp. brezilya bunlara sonuna kadar karsiyim.Özkan SÜMERYorum
-
C ve E grubu bir hayli guclu gruplar. Ben Hollandayi desteklemiyorum. Burada dogdugumve buyudugum halde basarili olsa da olur olmasada olur, bana ne? Ben Turkiyemden baska ulkeyi cani gonulden destekliyemem, fakat Polonyanin ve Cek Cumhuriyetinin basarili olmasini isterim, sonucta 1 takim sampiyon olacagina gore, bizde favorilerimizi soyleyelim degil mi? [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum