Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arsene Wenger Japonya’da

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arsene Wenger Japonya’da

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger'in önümüzdeki yil Almanya'da yapilacak Dünya Kupasi Finallari'nde Japonya Milli Takimi'nin basinda olacagi bildirildi. Japonya Futbol Federasyonu'ndan yapilan açiklamada, Arsene Wenger'in Almanya'daki finallerde Japonya Milli Takimi'nin teknik direktörlügünü yapmak istedigini açikladi. Konuyla ilgili Japon Hochi Shimbun gazetesine açiklama yapan Japonya Futbol Federasyonu Baskani Saburo Kawabuchi, 'Wenger Japonya ile ilgilendigini söyledi. O çok özel bir teknik adam. Yalniz bizim ona verecegimiz ücret bellidir' dedi. Arsene Wenger'in Arsenal'le kontrat yeniledigine de dikkat çeken Kawabuchi, 'Wenger Japonya'ya geldigi zaman benimle konustu ve Japonya'ya gelmek istedigini ve kariyerini burada noktalamak istedigini söyledi' diye konustu.
    elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Sevmiyorum bu Arsene Wenger'i.
    keyif adamı ..

Yorum

İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
      Sevmiyorum bu Arsene Wenger'i.

Bende Japonya'yi sevmiyorum nedense.
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

Ben 2sinide sevmiyorum nedense...
        Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
        Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
        Yükleniyor...
        X
        WhatsApp Resmi İletişim