Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Cristiano Ronaldo | Al Nassr FC

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ronaldo komple bir futbolcu ve aslında fizik ve tanrısal vergilerle dünyanın en iyisi. Messi'nin Xavi İniesta avantajı da katılmalı tabiki olaya ama aralarında seçim yapmak çok zor. Bu daha iyi demiş olmak diğeri daha kötü anlamına gelmez her zaman.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

36 gol hatta 37 . İnsan işi mi ?
      Twitter Adresim

Yorum

Adam king ya 2 hafta var adar bu daha :d

Yorum

Önceden nefret ediyordum Ronaldo'dan ama sonradan bir sevgi doğdu içimde.İzlemekten en çok keyif aldığım 2.futbolcu diyebilirim.Birincisi tabiki Francesco Totti
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Hic bir zaman gercek Ronaldo'nun 10'da 1'i bile olamayacaksin.

Gelmis gecmis en iyi oyuncular klasmaninda da hic bir zaman ilk 10'a bile giremeyeceksin.

Asla bir Messi'nin ceyregi olamazsin.

Fakat takim surekli sana oynamasina ragmen,takim oyununu katletmene ragmen,cok bencil olmana ragmen cok yetenekli ve iyi bir futbolcusun.

Yorum

pes oynarken bile bir sezonda 40 gol atılması zor arkadaş bu adam attı öle böle helal olsun.

Yorum

İkiside iyi. Messi daha iyi. + Messi saha içinde insan ve saygılı. En azından Ronaldo'dan daha fazla. Gol atınca surat ekşiten tipten değil bazıları gibi. Kibir kötü birşey. Sonunda tepetaklak olmak var.

Yorum

Hayvansın olum.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Emre söylediklerine sende inanmıyorsun bunu biliyorum.. Zaten iki Ronaldo arasında kıyas yapman bile ilginç..
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Vurduğu top gol olmayıp takım arkadaşı golü yapınca üzülen bir futbolcuyu hayatta sevemem.

Yorum

İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Emre söylediklerine sende inanmıyorsun bunu biliyorum.. Zaten iki Ronaldo arasında kıyas yapman bile ilginç..
                          Bence de renktaş kendimden utandım Brezilya'lı Ronaldo'yu CR7 ile kıyaslatacak kadar küçülttüğüm için. 3 Dünya Kupası,3 kere yılın en iyi oyuncusu ödülü,kaç kere futbol hayatın bitti denildikten sonra 1-2 sene topa vurmadan gelip tekrar zirveye çıkması gibi.Tüm futbol otoritelerince bu kadar sakatlanıp 3-4 yıl toplamda futbol oynamadığı halde gelmiş geçmiş en iyi oyuncu listelerinde hepsinde ilk 5'te yer alan kimilerine göre o sakatlıkları yaşamasa ne Pele ne Messi ne Maradona konuşuluyor olacak denilen bir adamı CR7 ile kıyaslamak ayıp oldu cidden. Doğrusu bana göre Garrincha'da hem Pele hem CR7'den çok daha iyiydi ama Maradona ve Messi'den değildi neyse.

Yorum

İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Doğrusu bana göre Garrincha'da hem Pele hem CR7'den çok daha iyiydi ama Maradona ve Messi'den değildi neyse.
                            Zidane hepsini dağıtır diyorum ben.
                            YOU'LL NEVER WALK ALONE
                            OKlahoma City Thunder

Yorum

Çok artist bir şey.Şımarık futbolcuları sevemiyorum.

Yorum

Ronaldo çok değişik bir futbolcu , takım oyuncusu değil , sürekli topla oynamak istiyor ancak bugün Ronaldo gitsin Real'den takım mantara bağlar haklısınız çok şımarık-artist ama yeteneği,becerileri ortada stil olarak dünyada eşi olmayan bir oyuncu...
                                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X