Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vay arkadaş yine mi lyon ya , koskoca real madridin hiç lobisi yok mu arkadaş
    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Lyonu elersek kupayı alırız heralde..
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak dido6185 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu sene barca nın işi zor ama Arsenal ambargo koymaya geliyor artık liglere.
        Yapma dostum. Daha kendi ligine ambargo koyamıyor. Dennis Bergkamp döneminde kaldı ambargolar.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

~~~

Roma, Tottenham ve Marsilya'ya başarılar.
          Vay be güzel kuralar..

Herhalde Roma, Tottenham, Valencia, B.Münih, Lyon (), Barcelona, M.United, Chelsea tur atlar..
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• 4 İngiliz, 3 İspanyol, 3 İtalyan, 2 Fransız, 2 Alman, 1 Ukrayna, 1 Danimarka
            *
            3 İngiliz (Tottenham, ManU, Chelsea), 3 İspanyol (Barça, Real, Valencia), 2 İtalyan (Roma, İnter) turlar.
            * *
            Sürpriz ekibim ise Lucescu'nun takımı.

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yapma dostum. Daha kendi ligine ambargo koyamıyor. Dennis Bergkamp döneminde kaldı ambargolar.
              ilhan geçen hafta sonu manchester karşısında oynanan futbolu görsen varya manchester sıkıştı ama bir türlü golü bulamadık. şansın biraz yanımızda olmasıyla bu sene 3 kupa kaldıracağız.
              Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İyi referans olarak o maçı mı alıyorsun? Perişan oldukları Tottenham maçı da var mesela. Ona ne demeli? ManU bu sezon çok kötü. Ama liderler. Zorlana zorlana kazanıyorlar.

“Ben basit bir '
                  Eduardo Galeano

Yorum

• tottenham maçını hiç hatırlatma o maç nasıl döndü halen şaşıyorum. fabregas ın yaptığı bir hata ile gelen penaltı ve daha sonra duran toptan gelen bir gol daha ama halen ümitliyim bu sene 3 kupa da iddaalıyız.
                    Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• en zor eşleşme ayrılıkcı katalan takımı barcelonanın. tehlikeli bir eşleşme.
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

İyi referans olarak o maçı mı alıyorsun? Perişan oldukları Tottenham maçı da var mesela. Ona ne demeli? ManU bu sezon çok kötü. Ama liderler. Zorlana zorlana kazanıyorlar.
                        bence zor kazanmalarının sebebi totenham m.city gibi takımlarla ligin kalitesinin dahada artması. ingilterede en az 6
                        <chelsea,munited,arsenal,m.city,totenham,herşeye rağmen liverpool> kalbur üstü takım sayılır ama aynı şey ispanya,italya,almanya,fransa ligleri için sözkonusu bile değil.
                        En son Vkgz tarafından düzenlendi; 17.12.2010, 14:44.
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• nedir bu Real'in Lyon'dan cektigi Yarabbim

*
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

4 İngiliz, 3 İspanyol, 3 İtalyan, 2 Fransız, 2 Alman, 1 Ukrayna, 1 Danimarka
                            *
                            3 İngiliz (Tottenham, ManU, Chelsea), 3 İspanyol (Barça, Real, Valencia), 2 İtalyan (Roma, İnter) turlar.
                            * *
                            Sürpriz ekibim ise Lucescu'nun takımı.
                            Bende hemen hemen böyle düşünüyorum. Sürpriz Shaktar'dan gelebilir. Gerçi sürpriz sayılmaz. Belki birazda Milan.
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bence zor kazanmalarının sebebi totenham m.city gibi takımlarla ligin kalitesinin dahada artması. ingilterede en az 6
                              <chelsea,munited,arsenal,m.city,totenham,herşeye rağmen liverpool> kalbur üstü takım sayılır ama aynı şey ispanya,italya,almanya,fransa ligleri için sözkonusu bile değil.
                              İyi de hocam zorlanarak kazandıkları maçlar onlar değilki. West Brownich gibi bir takımla 2-0'dan 2-2 berabere kaldı ManU. Stoke City, Sunderland, Fulham gibi takımlar bile zorluyor bu takımları. Everton'a takılıyorlar.

“Ben basit bir '
                              Eduardo Galeano

Yorum

• ilk maç londra da sanırım arsenal bizi yenmek zorunda farklı yoksa camp nou dan çıkamaz.ayrıca arsenal çıkamsına üzüldüm futbol oynamya çalışan bir takım elenmesini istemezdim.bizi elerlerse kupayı almaları isterim...
                                En son mehmets61 tarafından düzenlendi; 17.12.2010, 15:03.
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim