Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Jose Mourinho | Roma

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat SİSMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ona söylenen bir tepki vardı aslında duyumsuzca bir söz.Söyleyen teknik adamı hatırlayamıyorum Jose için;Ben futbol oynamamış bir adamla futbol muhabbetine girmem diye.
    Jose ise buna cevabı şu şekilde vermişti.
    ' Jokey olmak için illa at'mı olmak gerekiyor '
    Mihajlovic sanırım.

Guardiola Porto ile gruplardan çıkabilir mi acaba?
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mihajlovic sanırım.

Guardiola Porto ile gruplardan çıkabilir mi acaba?
      Guardiola en iyi takımı yönetiyor. Mourinho ise yönettiği takımı en iyi yapıyor. Fark bu.

İkisinin başarılarını karşılaştırmak için Guardiola'nın takım değiştirmesini beklemek gerek
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Mayls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Guardiola en iyi takımı yönetiyor. Mourinho ise yönettiği takımı en iyi yapıyor. Fark bu.

İkisinin başarılarını karşılaştırmak için Guardiola'nın takım değiştirmesini beklemek gerek
        Bir an Messi mi Ronaldo mu sorusuna cevap veriyorsun sandım. Ronaldo Manchester'da başarılı oldu, Messi de takımını değiştirsin görelim de ayrı bir saçmalık. Ama yukardekine katılıyorum.
        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Mayls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Guardiola'nın 2. bir taktiği olmadığı kanısındayım ben.

Mou ise 5 yediği Barça'nın elinden bir şekilde kupa alabilen bir adam.
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Portekiz , İngiltere ve İtalya Liglerinden sonra İspanyada da şampiyonluk yolda. Umarım Almanya , Fransa , Hollanda gibi liglerde de çalışıp bizim managerde yaptığımızı yapar kendisi
            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Portekiz , İngiltere ve İtalya Liglerinden sonra İspanyada da şampiyonluk yolda. Umarım Almanya , Fransa , Hollanda gibi liglerde de çalışıp bizim managerde yaptığımızı yapar kendisi
              en sonunda ise meşhur bir td olarak türkiye 2.liginden bir takımı alıp süper lige çıkarıp emekli olmasını bekliyorum
              (ben managerda öyle yapıyorum valla )
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• parmak at bişe yap morinho sana sakin olmak yakışmıyor
                6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Bir teknik direktör için yaşı genç olmasına rağmen, gelmiş geçmiş en büyükler arasına daha şimdiden girmiştir benim gözümde. Bu şekilde devam ederse en büyük olması hayal değil.
                  Jose Mourinho...
                  Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Hadi Jose , Bayerni elersen kralsın
                    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Bir senin birde Şenol hocamın gol sevincine hastayım
                      #7 Óscar René Cardozo Marin
                      #28 Abdul Majeed Waris
                      #8 Mehmet Ekici
                      #11 Kévin Constant

Yorum

• Reis coştu yine..

Yorum

• Mourinho'nun Balotelli ile olan bir anısı, izlemenizi tavsiye ederim .
                          .

Yorum

• Mourinho belgeseli izledim ntvsporda...zanetti, sneijder, lampard vb. dediklerini dinledim...inanilmaz bir adam bu jose mourinho..

Mourinho basin toplantisinda gazetecilere: kimse bana kadroyu sormicak mi...kadroyu bilmek istemiormusumuz..kadroyu sorsaniz ha ! Ingiliz Gazeteci: kadroyu aciklarmisiniz ? Mourinho: Gec kaldiniz ozur dilerim )))
                            En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 29.12.2012, 22:14.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ramos ve casillas bu çok sevğim adamı harcamak üzere.kaderi şl maçlarından belli olacak..
                              bir de şunu diyorum..
                              son malaga maçında ramosun gollerdeki haline pozisyonlarına dikkat edin..

Yorum

• Sene sonu premier lige geri döner.

Oraları karıştırır.

La Liga'da hegemonya devam eder.
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim