Arada içimden "yapma Ergun abi insaf" dediğim oluyorsa da hiç tanışmadığım Ergun Ata nın merhum Mehmet Tan dan sonra devraldığı bayrağı layıkıyla taşıdığını düşünüyorum. Kendisini daha sık dinleyeceğmiz programlar dileği ile hem Ergun Ata ya hem BMN ekibine tekrar teşekkürlerimi iletiyorum...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Pc çöktü bu akşam. 2-3 saat uğraştırdı beni. Kaçırdık bu güzelim yayını yahu. Neyse Selami kardeşimi tebrik ediyorum, Ergun abiye de teşekkür ediyorum.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
son sayfada bulunan yayını kaçırdım yazılarına bende kendimi eklemek istiyorum. Yalovadan gelen misafirim sebebi ile ne yazıkki yayını dinleyemedim. Ama nasıldı diye sormuyorum. Sormanın manası olmadığını biliyorum. Selami ve Ergun abi inanıyorum ki gereken herşeyi söylemişlerdir.
Selami kardeşim Dinleyeceğim dediğim halde yayında olup aksaklıklarda sana yardımcı olamadığım için özür diliyorum.
Bu dinleyemediğim ama güzel oludğuna inandığım yayın için dinlemeden de olsa teşekkür ederim.
Kaydı en kısa zamanda bekliyorum kardeşim.
Bu arada pazartesi fatih kardeşimizin yayınından sonra bende yine güzel bir sürpriz ile salı günü yayında olacağım.
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Anasayfaya ulaştım radyoya tıkladım ama olmadı.. evde bi problem vardı büyük ihtimal
kaydı istiyoruz
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Yorum