Estağfurullah..Yalnız şu an ses yok bende...Sorun bende mi herkestemi ??
Basketbol Takımımızın Hocası ALAEDDİN YAKAN Radyo BMN'deydi |Yayın Kaydı İlk İletide
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
1) BMN Radyo'yu Windows Media Player yardımıyla dinlemek için:
- Windows Media Player programını çalıştırın.
- Üst kısımdaki menüden "Dosya > URL Aç" yolunu izleyip adres satırına http://radyo.bordomavi.net:8000 yazın.
- Aç butonuna tıklayın.
ya da,
2) BMN Radyo'yu bilgisayarınızda kurulu olan "Winamp" programı yardımıyla dinlemek için:
adresine girdikten sonra "Listen" bağlantısına tıklayınız.
Not: Radyo BMN ve radyomuzun yayın akışı ile ilgili tüm bilgiler yakında ayrıntılı olarak bu sayfada yer alacaktır.
dinleyemezsenizz bunları deneyin...Yorum
-
Deniyorum Gamze...Bu arada konuşllanları kısa cümlelerle özetleyiverse biri...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Sayın dj ler,
Alaeddin hocamız Trabzon insanının karakterini birebir yansıtıyor hırsıyla sevgisiyle konuşmasıyla kendisine teşekkür ediyoruz,
Bu konuda kendisinin düşüncecleri nelerdir acaba ?bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999Yorum
-
haşimdi olmadı hoca.. Türkiyenin en büyük 4.kulubü ne demek yaa..Vahid Halilhodziç: Trabzonspor taraftarları kendilerini dünyanın en büyük takımı olarak görüyolar...Şenol Güneş : Trabzon'da herkesin liverpool'a sempatisi var, ama benim sempatim liverpool'a değil Mancehster United'a.Yorum
-
Trabzonspor basketbol takımını Trabzonspor futbol takımına benzetiyorum nasıl ki Trabzonspor 2.ligde şampiyon olup aynı sene 1.ligded şampiyon olmuş ve bir ihtilal gerçekleştirmişse Trabzonspor basketbol takımını da böyle görüyorum inşallah da olur.bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999Yorum
-
Scott'un durumu nasıl acaba...İyileşti mi..Beykoz maçlarında oynayabilecek mi....Birde Tyrus'un türk statüsünde oynama işi şu anda ne durumda...
Yorum
-
Hocam 3 yıl beklenir mi yaaa
çok doğru şeyler söylüyor hoca, asla hoşumuza gitsin diye güzel şeyler söyleme derdi yok...
ilaveten hoca da yerel basından şikayetçi...ne yapmalı bu basını bilmiyorum ....!!!En son Cengiz Çubukcu tarafından düzenlendi; 06.04.2009, 21:20.Yorum
-
Avrupa'da yarışacak bir takımın asgari bütçesi ne olmalıdır...Tahimin bir rakam verebilirmi?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum