Radyo BMN | Salı 20:00 - 22:00 | alkan61 / Recep
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
tAMAM DEDİKLERİNE KATILIYORUM AMA BONSERVİSİ BEDAVA ERSENİN BEN UMUTU KÖTÜLEMİYORUM BEN UMUT BULUT HAYRANIYIM BUNUDA SÖYLEYEYİMJackson Avelino Coelho JajáYorum
-
-
56 mi Yuhh
Forvet hattimiz Dinlenmeli bence
Bu konuda ne dusunuyorsunuz Alkan abiEn son Hüdai Pervaneli tarafından düzenlendi; 24.03.2009, 22:54.Gitme demek cok da Zor olmamaliYorum
-
Ben sahsen Gökhan ve Umutun gol kacirmasina bayagi alisdim. Onun icin ne olacak bu Trabzonsporun hali diyenlere katilmiyorum, aslinda ne olacak bu Gökhan ve Umutun hali diye sormak cok daha mantikli geliyor. Gol pozisyonu sorunumz olmadigina göre, gol atma isinide hoca sene cözer herhalde.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!Yorum
-
-
yayin gitti yaaaaaa ne güzel kolbasti dinliduk25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize ArdesenliYorum
-
-
Şu Gol Sesinin Çıldırışına Bakarmısınız.. Ne Zaman İzlesem Bana Bişeyler Olur..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
-
Şu gol sevincini sabaha kadar dinlerim. Tüylerim diken diken oluyor dinlerken. Yok böyle bir olay..
Küçük Orhan
Yorum
-
-
1) BMN Radyo'yu Windows Media Player yardımıyla dinlemek için:
- Windows Media Player programını çalıştırın.
- Üst kısımdaki menüden "Dosya > URL Aç" yolunu izleyip adres satırına http://radyo.bordomavi.net:8000 yazın.
- Aç butonuna tıklayın.
ya da,
2) BMN Radyo'yu bilgisayarınızda kurulu olan "Winamp" programı yardımıyla dinlemek için:
adresine girdikten sonra "Listen" bağlantısına tıklayınız.
Not: Radyo BMN ve radyomuzun yayın akışı ile ilgili tüm bilgiler yakında ayrıntılı olarak bu sayfada yer alacaktır.Yorum
-
geldi yayin25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize ArdesenliYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum