yok sağol. başarılar akşam için iyi yayın olur umarım...
Radyo BMN | Salı 20:00 - 22:00 | alkan61 / Recep
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
---ist. kültür üniversitesi---İKU TS--- -
ya genelde radyo bmn de yayın yapan bütün arkadaşların yayınları çok güzel oluyor. sonuçta bir aile içindesiniz ve sohbetler sizin içinizde olan şeyler. eğer programa yazı ile katılım olursa program da buna bağlı olarak o kadar yoğun ve eğlenceli geçiyor. bu gece sizi müzeik olarak çok fazla tatmin edemeyebilirim ama sohbet olarak geçmiş haftalardan farklı olmayacak
akşam görüşürüz umarım.DELİL YOK :)
Yorum
-
ya arkadaşlar dedim ya bilgisayardaki sorunlar hala devam. halletmeye çalışıyorum. saat 9 a doğru gireceğim yayına inşallah
DELİL YOK :)
Yorum
-
-
Saat 21:00 sularında Recep abimiz yayında olacaktır arkadaşlar.
bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999Yorum
-
teşekkürler Selami
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal DenizciYorum
-
-
-
kardeşim ne kadar bekleyeceğin konusunda birşey diyemiyorum. yönetici arkadaşlar bakıyor. eğer işin varsa artık haftaya kısmet deriz bizde. ama çlışmalar devam ediyor
Yorum
-
-
Recep abi senin pc'de mi sorun? yoksa radyoda mı?"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal DenizciYorum
-
kardeşim sorun bende değil. radyo programından kaynaklanıyor. gamze şu an sağolsun ilgileniyor. bakalım olursa devam
Yorum
-
Ee ne zaman yayın?
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -Yorum
-
saol recep abi beklicez artık
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal DenizciYorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum