Valla ben dinledim her yayini ama ergun ata ile programda cok kesinti oldu, git gel git gel olunca millet kacti. O yüzden cok katilim olmadi kanaatimce vede sanirsam KV vardi.
Bence radyoda katilimin düsük olmasi, bmn nin radyoya hic bir sekilde destek olmamasi. Acikca gördügüm sey bu. Gönüllüler yayin yapiyor o kadar. Ne bmn yöneticileri yayinlara katiliyor, ne reklam yapiliyor nede yayin icin bir ugraslarini görebiliyorum.
Surda ben 1aydir felan radyoyu dinliyorum ve gercekten bmnin radyosunun oldugunu daha yeni ögrendim ve surda yorumlari takip ediyorum hep ayni kisiler.
En son cerasus tarafından düzenlendi; 07.04.2009, 21:40.
Hayir anlatamadim galiba ve yanlis anladiniz beni.
Ben yöneticilerin iste sizden konuk bekledigini söylemedim.
Veya Hic yardim etmiyorlarda demedim, destek olmuyorlar.
Yani sizin sorununuz oldu mu yardim ediyorlar, o kadarla kaliyor, kendileri tarafindan bir istek bir caba ben acikcasi göremedim.
Tek gördügüm sey ise, yayin yapanlarin acayip cabalamasi.
Gamzede yönetim kurulunda evet, vede cok ama cok ugrasiyor bunada katiliyorum ama Gamze gönüllü olarak yapiyor bunlari, yani gönüllü sifati ile. Tmm yönetici ama yönetici diye yapmiyorlar bunlari, istedigi icin.
Arti siteye sadece su bu geliyor demeyle reklam olmuyor, olmaz. Forum icinde aktiviteler gerceklestirilmeli, yani radyoya agirlik koyulmasi lazim.
Yorum