Çal abi çikardum siğirlari Bülente gitsin..
Radyo BMN | Salı 20:00 - 22:00 | alkan61 / Recep
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
ççç ççç
kardeşim acık efkarlı türkler çalalım. ne aklımıza gelirse takılalım bu gece. yolu var sabaha kadar
DELİL YOK :)
Yorum
-
kaçak radyo
''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---Yorum
-
O zaman sait uçardan benim ilacım yaylayı istesem..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Bende gelcem ama gelemiyorum yazılar ufaldı yapamıyorum linke bile taklanmıyor...Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
-
Yorum
-
kardeşim ne yazıkki linklerde sorun var galiba. ana sayfa da radyo kısmından gelsen. sol daki menülerde radyo var aşağıya doğru.DELİL YOK :)
Yorum
-
şu anda burnuma köz de mısır kokusu geliyor yahu neden acaaba ki
gece gece
''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
-
Yorum
-
-
"Dünyaaa Yalansın Dünyaaa DÜnyaa Fanisın Dünyaaa"
Hellaaaall..
Teşekkürler abi..
Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
hani benim aynalarım
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum