vallaa ben dinleyemiyorum kusura bakmayın bizm yurtta böyle salak bişey var işte bazı siteler oyun siteleri radyolar vs vs vs dizi siteleri bile rapid de dahil olmak üzere engellenmişti.
Radyo BMN | Salı 20:00 - 22:00 | alkan61 / Recep
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
---ist. kültür üniversitesi---İKU TS--- -
-
İyi yayınlar Recep abi anca gelebildim çok yorgunum ağardan bi parça çalarsın artık.
bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999Yorum
-
-
Recep ben basini kacirdim sanirim sadece Volkan Konak caliyorsun bu aksam dogrumu?YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
-
ohoo gene mi geç kaldık ?
İyi Yayınlar Recep abi..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Gecmis olsun Recep ....YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
-
-
-
Ok dinlemedeyim bekliyorum Cengiz Kurtoglu sarkisini tesekkurler..
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
-
Recep abi Gecmis olsun
Volkan Konak i severim heleki yeni albümünden dinledigim iki parca
Göklerde kartal gibiyim ve yarim yarim i dinlemedim abi tekrar dan calirsan sevinirim
Dinlemedeyim
Gitme demek cok da Zor olmamaliYorum
-
Yorum
-
-
Recep abi tamam bende daha yok albümü youtubeden dinlerim ozaman
Abi Radyoda sen varken vakit su gibi akiyor ama vakitler gecmiyor seni beklerken
haftaya insallah daha fazla kalabilirsin
insallah en kisa zamanda iyilesirsinGitme demek cok da Zor olmamaliYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum