sagolasin fatih dinlemedeyiz
Radyo BMN | Cuma 20:00 - ... | Lato95 - Fatih |
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli -
-
Fatih Aksal Abiye bi sorum olcak
Trabzondaki mac sonu yuhliyan istikliyan istifaya davet eden Taraftar Trabzonsporu hak edior mu Trabzonsporun degerlerini biliolar mi ???25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize ArdesenliYorum
-
İyi Yayınlar Dinlemedeyiz.
Bir Sorum Olacak. Aksal abi Sana Sorsalar Milli Takıma Hangi Teknik adamı önerirsin.
Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İyi yayınlar sevgili Fatih;
Aksal Abi'ye de selam ve hürmetlerimi sunuyorum.
Sezon sonuna kadar içinde saklayacağı şeylerin sadece küçük bir kısmını bildiğim halde boğuluyorum. Allah Aksal Abi'ye yardım etsin, sabır versin!Güneş, güneş, güneş sana tapınanlar kardeşimdi benim...
Ahmet Muhip Dıranas - "Ağrı" Şiiri
-Artık değiller!
Kinim dinimdir. Mahşerde görüşürüz.Yorum
-
-
bi sorum daha var
Aksal abi Alanzinho artik ilk 11 icin hazir degil mi hak etmedi mi25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize ArdesenliYorum
-
Aksal Abi gelinen bu noktada Ersun Hocanın hiç mi hatası olmadı?
Bundan sonraki hamleleri neler olmalı.
Ve ligi kaçıncı bitirirsek başarılı sayılmış oluruz.
Fatih bunları aktarırsan sevinirim şimdiden teşekkür ederim.Bordomavi.netYorum
-
Resital sunduğu, bir gol atıp bir asist yaptığı GS maçında Alanzinho için "22 kişinin en kötüsüydü." diyen duayenlerin olduğu bu camiada taraftarın Aksal Abi gibi kalem ve kelâm namusuna sahip insanların rehberliğine çok ihtiyacı var.
Ayrıca teşbihi de çok güzel ve tam yerindeydi.En son poetricus tarafından düzenlendi; 07.04.2009, 00:08.Güneş, güneş, güneş sana tapınanlar kardeşimdi benim...
Ahmet Muhip Dıranas - "Ağrı" Şiiri
-Artık değiller!
Kinim dinimdir. Mahşerde görüşürüz.Yorum
-
aksal abi gecen sene gökdeniz satıldıgında 2 yarının cogu maçında barış memiş kurtarıcı adam olarak kullanıldı aynı ersun hoca yanılmıyorsam konya macının son 15 dakikasında sahaya sürdü neden barışı sol acıkta kullanmıyorJackson Avelino Coelho JajáYorum
-
İyi yayınlar Aksal, biraz geç geldim amma arkadaşlar bırakmadılar, bu akşam böyle oldu, kusura bakma.
İyi yayınlar Fatih.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPORYorum
-
Sevgili Aksal, bence rakiplerimiz Ersun Hoca'yı iyi çözmüş, açık taraflarını kapatmıyor gibi geliyor.
Örnek; Yattara'yı iyi marke etmeleri,
İlerdeki iki forvetimizin beçeriksizlikleri,
Orta alandaki vasat altı organizasyonları iyi kullanılıyor.
Orta sahadaki başarısızlıkta Selçuk'a tanınan tölerans,
Diğer takımların gücünün eşit olması, Mesela, Eskişehir, Denizli, Konya, Antalya, (Kocaeli bile bunların düzeyine gelebildi) Bir tek Hacettepe tepetaklak gidiyor....
Son galibiyet Kaleci Tony nin asistiyle olmuştu galiba,En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 07.04.2009, 00:21.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPORYorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum