Efsane diyoruz felan filan tamamda ,artik bazi seyleri birakmak gerekiyor ,geleceye bakmak lazim ,meselle bir trabzon yeniliyor yok hemen vayni van maci faciasi yok bilmem su futbolcular olsaydi boyle sey olmazdi (mesella Fatih tekke hep diyoruz)
Zamaninda Fatih bizdeydi ,arkadaslar, veya Gokdeniz bunlar de basaramadi artik yeni gelen oyuncular destek olalim ancak boyle basari gelir
Bir konuyada deyinmek istiyom ,su 61inci dk kutlamalari tamam olsun da ,yane su gs macinda mac nerdeyse 5 dk durdu o ara gs tam koptu kopacakti ,5dk dinlenme vakitlari oldu ve ardindan baslar baslamaz biz yedik golu....
Bu arada ben az ocne actim acaba yarinki ispanya tr macindan da konustunuzmu
Iyi yayinlar arkadaslar
Benim mesajımda bir kinaye vardı elbette ama burada gönderme yaptığım kişi Bülent Abi değil de "efsane"nin parçası olan ama kendini yazar-çizer olarak da efsane olarak niteleyenlere idi.
Bu anlayış ne yazık ki sadece Trabzonspor'da değil, tüm futbol kamuoyunda var. Futboldan gelmeyenlerin futbol ve kulüp yorumlamasına karşı çıkıyorlar. Oysa ki bugün çok donanımlı kişiler var, futbol yazıyorlar, futbol üzerine düşünüyorlar.
Bir de şunu sorup/söyleyelim Bülent Abi'ye:
Yıllardır kendi kendimize yaşattığımız bir şehir efsanesi var. Nedir bu: Trabzonlular futboldan anlarlar!
Ben de buna inanıyorum; ancak ben artık basına yön verecek futbol entellektüellerinin bizim camiamızdan çıkmasını istiyorum. Tüm dünya futbol kulüplerini, taktik, finans faaliyetlerini takip eden ve fikir üreten futbol entellektüelleridir kastım. Bu konuda ilerleyebilecek olanların ise "kesinlikle" futboldan gelmişler içinden çıkacağını düşünmüyorum. Yani hem futbol anlayışı hem de kulüp yönetimi konularında entellektüel birikimden bahsediyorum.
Biz futbolla bu kadar ilgili bir şehir ve camia olarak bunu yapmalıyız. Ne dersin Bülent Abi?
Bulent abi ;sizce trabzonun sansi suruyormu sampiyonluk icin ve sizce nelerin etmesi lazim bu kalan haftalarda trabzonun ,yane takimda revizyona gidilmelimi ?
Şahsım adına ifade etmem gerekirse,şehir olarak gerginiz ve futbolun psikolojisini zerre bilmiyoruz.
Yada,
Psikolojisi bize uymuyor.
Bi' ayarsızlık var.
Bu konuya odaklanıp geliştirmek zorundayız..
İstikrar çalışmamız bu anlamda kırılma noktamız olacaktır.
Efsane Başkanları ile diğer başkanların son maçta bir araya gelmesini nasıl değerlerdiyor?
Trabzonspor forması altında bütünlüğü sağlama açısından bu platform genişlemelimi?
Fatih teşekkürler güzel yayın oldu ama yayını Giresunspor'un maçı olmasından dolayı kaçırdım üzgünüm...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Yorum