Radyo BMN | Cuma 20:00 - ... | Lato95 - Fatih |
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
-
Aksal bey,
Takımımız top oynamıyor,oynıyamıyor,
Ben bugüne kadar 3 pas yapabilen bir takım göremedim,o haldeyken bile rakiplerimizin bizden kötü olması sebebiyle bugün hala şampiyonluk potasının içinde,
Soruyorum,eğerki rakiplerimiz bizden beter değilde birazcık bizden iyi olmuş olsalardı bugün biz nerede olurduk ve neleri tartışıyor olurduk ?Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
İyi Yayınlar Dinlemedeyim..
Biraz Geç Kaldım Geliba..
Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
-
Aksal abi;
Bu güne kadar içimizden de olsa kendi kendimize söylediğimiz ''Trabzonspor'u şampiyon yapmazlar'' düşüncesine ne kadar katılıyorsunuz.Şuanki sıkıntımızın ağırlığı 4 hafta üst üste olan hakem hatalarının verdiği moral bozukluğu mu,yoksa sıkıntıyı kendimiz mi ürettik?T R A B Z O N S P O RYorum
-
bir sorum olacak (tabi sorabiliyorsam) bu fay papy-barış gibi gençler bu kadar formsuz varken neden oynamıyor yoksa kendilerinimi geliştiremiyorlar???Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...Yorum
-
Aksal abi biraz tatsız bir soru olacak biliyorum,belki saçma bir duyumdur.
Geçen hafta ulusal bir televizyonda Halil Şanlı ''yönetim futbolcuların kulüp binasındaki mescidlerini kapattı,ağlayan futbolcular gördüm,elimde kaset var iddialıyım'' şeklinde değişik bir açıklaması oldu.Ve bu konuda yönetim tarafından ne teyit edici ne de yalanlayıcı bilgi gelmedi.Senin böyle bir duyumun var mı veya izledinmi?Ben bu konuyu merak ettim.Yenilir yutulur bir iddia değildir bu.T R A B Z O N S P O RYorum
-
Bizdende selamlar Aksal bey,Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
evet aksal abi Gurbeteyiz ama allahin izniyle 34 hafta gelip sampionlugu kutlicaz agzina yüregine saglik abim iyki varsin25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize ArdesenliYorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum