Radyo BMN | Cuma 20:00 - ... | Lato95 - Fatih |
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin. -
Arkadaşlar bende hebinize teşekkür ederim, birlikte olmak güzel.Lütfen bana kımse kızmasın Adıl abı sabah namazımda dua ettım rabbım kursaklarında kalsın ole yenılgı taddır bunlara demıştım ...önce öne gectıler sonra 3/2 elendıler rabbım dualarımı kabul etttı
Bu devran böyle geldı gıdecek Adıl abı bız ne kadar ıyı oynasakta bızı bunlar şampıyon yapmayacak
BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPORYorum
-
Adıl abı dilekçe yazıp şu hakemlerı avrupadan ıstesek olmazmı ?
[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]Yorum
-
-
bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999Yorum
-
Bence bu daha mantıklı.
Ama önce Türkiye'deki İstanbul - Anadolu ayrımı yok edilmeli kafalardan ve basından. Yoksa hakemlerin ciddi şekilde düzeleceğine inanmıyorum.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Harunn abi İstanbulda kuymak yedik o kadar bana neden torpil geçmedin.
bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999Yorum
-
Bu iş eğitimden geçer Zeki kardeş,
O düdüğe ufleyen zavalli içindeki fırtınayı tarafgirlikten çıkarması lazım,
O pozisyonlara kör olan gözünü açmadıktan sonra,
Hemen dizinin dibindeki pozisyonda gıg çıkmıyorsa,
Mazlumun ahını Avrupadan gelirler aheste aheste çıkarırlar.
O kel kafalı İtalyandan bir ders alamadı gitti bu yezite benzeyenler.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPORYorum
-
Eyvallah İsmail kardeşim, radyoyu geç açmamın nedeni Trabzon'dan gelen misafirimdi. Arkadaşıma, sizlerden, BMN'den bahsettim. Radyodan konuştuk. Trabzon'a gidince dinleyeceğini söyledi. İnan, yayın yapan arkadaşları dinlerken asıl keyfi ben alıyorum... İnşallah zaman zaman beraber olacağız.Yorum
-
-
Ama ıyı nıyet yokki ben hakemlerın kuralları bılmedığinden yada türkiye standartlarında olmadıklarına ınanmıyorum beyınlerıne eğitim yapmak lazım tam dıklenıcez herşey yolunda gıdıyor sankı bırılerı tarafından tokmaklanıyoruz...
Hakemler yabancı olursa bu olaylar olmayabılır.
Kendı hakemlerımızı yetıştırsekte bunlar almazkı her bolgeden eşıt hakem alınıyor[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]Yorum
-
İnşallah Aksal bey,her zaman sizi keyifle dinleriz,renk katarsınız.Eyvallah İsmail kardeşim, radyoyu geç açmamın nedeni Trabzon'dan gelen misafirimdi. Arkadaşıma, sizlerden, BMN'den bahsettim. Radyodan konuştuk. Trabzon'a gidince dinleyeceğini söyledi. İnan, yayın yapan arkadaşları dinlerken asıl keyfi ben alıyorum... İnşallah zaman zaman beraber olacağız.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum