Yayının çok güzeldi emeğine sağlık :/
Radyo BMN | Ozan | T'RAP'ZON
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Amma coştuk ve 1 saat rötarlı bitirdik yayını arkadaşlar
Dinleyen herkese çok teşekkür ediyorum çok keyifli bir yayındı .
Kerimovic61 kusura bakma kardeşim istediğin rock şarkını çalamadım . Rapstar isteğini de geç gördüğümden dolayı çalamadım . Haftaya çalarım söz veriyorum
Gitgide yayınımız daha kaliteli ve güzel bir hal alacak . Daha akıcı yayınlar olacak . Herkese iyi geceler !...
Yorum
-
önemli deil . yayının süper . ağzına dline koluna , parmağınaAmma coştuk ve 1 saat rötarlı bitirdik yayını arkadaşlar
Dinleyen herkese çok teşekkür ediyorum çok keyifli bir yayındı .
Kerimovic61 kusura bakma kardeşim istediğin rock şarkını çalamadım . Rapstar isteğini de geç gördüğümden dolayı çalamadım . Haftaya çalarım söz veriyorum
Gitgide yayınımız daha kaliteli ve güzel bir hal alacak . Daha akıcı yayınlar olacak . Herkese iyi geceler !...
herşeyine saol
En son KERİM tarafından düzenlendi; 01.11.2008, 01:34.Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !Yorum
-
radyo bozuk ozancığım çok heveslenme
.
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
Haydaaa hiç haberim yoktu yav . Neyse sağlık olsun başka zaman inşallah ama bu konuda genel bir duyuru yapılsaydı keşke . Sırf yayın için zor şartlarda bilgisayar açan arkadaşlarım vardı ve genel duyuru yapılmadığı için haberim olmadı . O kişiler de mağdur oldular
En son Ozan tarafından düzenlendi; 07.11.2008, 21:19.Yorum
-
Yorum
-
Yayın yok mu ya?
Selami bu arada net gördük sizi haberin olsun.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
Abi dün bu yazını maça gelmeden önce okumuştum hatta maçta sana " RAP hakkında görüşlerin nedir ? " dediğimde pek olumlu cevap alamadığım için yapmadım . Yoksa stadyumda canlı yayın yapardım sana
Malesef olmadı dün ama haftaya yayını en erken 1de bitirmeyi vaat ediyorum size dostlarım !
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum