Radyo BMN | Anıl Caner
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Arkamdan niye konuşuyorsunuz arkadaşım? İnsan bir orda mısın Ömer diye sorar
Çabuk tekrarlayın bakayım neler dediniz bana
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -Yorum
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
-
Firar her zamanki gibi. çççTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
An itibariyle şehir dışındayım. elimdeki tren biletine dayanarak takriben 19:30 civarlarında evde olmam gerektiğini söyleyebiliyorum. Eğer yayın saati gelmiş ve hala yayına girmemişsem bilin ki tren rötar yapmıştır.Ne olur ne olmaz ben yazayım.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
Arkadaşlar başıma çok ilginç şeyler geldi
. sadece olanları anlatsam keyifli bir yayın geçiririz gibime geliyor.
saat 20:00'da yayında olacağım. hepinizi bekliyorum.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
yayın başlamıştır. 3-4 şarkı çalalım önden anlatmaya başlayacağım.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
İyi Yayınlar Anıl...
Eskişehir'e Selamlar olsun..
Az anılarım yok oralarda..
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
-
o linki yollamayı öğrendiğim gün zaten kralı olacam buraların
.
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Senin yayında da böyle eğlenmek istiyoruz Selami. Ona göre hazırlan yayına. 

Yorum