Radyo BMN | Anıl Caner
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
arkadaşlar bi 20-30 dakikalık gecikme ile başlayacağız. gecikmeden dolayı özür dilemiyorum.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
Arkadaşlar yayınımız başlamıştır. Radyo Bmn Anıl Caner görselini bulamadığımdan şimdilik bu linke tıklayarak idare edin.
Bugün serbest bir yayın yapalım diyorum, isteklere ağırlık vererek.
Haydi Bismillah.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
sunucunun durumu hakkında bilgim yok, dinlerken sorun yaşıyorsanız lütfen bildiriniz.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
İyi yayınlar..
Sunucuda şu an sorun yok gibi görünüyor.. Ama yayın senin yayın olunca pek güvenmemek gerek
Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
Yorum
-
oğlum ders çalışma yayını dinleyen tek sen varsın
.
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
İyi Yayınlar çikoo..
ders çalıştığımdan dolayı sadece dinlemedeyim
Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!Yorum
-
eheheeh caner la nedu bu kimse yok
Ben bir süre daha buralardayım sonra firar
**Latocan**
Yorum
-
Mardi abide buralarda...
Yalnız değilsin yalnız değilsin !....
Bu arada sanki sanki yayın arada bir gidip geliyor gibi
**Latocan**
Yorum
-
Duman halimiz duman adlı şarkı ile size veda edeyim anıl
**Latocan**
Yorum
-
Sıla-Ayrılık seni görmezden gelirim..anıl varsa çalarmısın.yoksa bul bi zahmet
Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!Yorum
-
kendi sesimle söyleyecem marş bulamadım.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
Şarkı için teşekkürler..
İyi yayınlar diliyorum ve kaçıyorum
Olm günün anlam ve önemini anlatıyor bu şarkı... Yarın mühim bir sınav var Halimiz Duman
**Latocan**
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum