İyi yayınlar.İstek parça olarak seneye gideceğimiz şampiyonlar ligine ısınmak için 'Uefa Champions League Theme' iyi olurdu.Ama sadece yöresel şarkılar mı çalıyor?
Radyo BMN | Pazar 20:00 - 22:00 | Selami Gürpınar
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
ne antalya ne denizli nede koceli busene sensin yedinci kümede kal kümede kal kümede kal fenerbahçe
GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
Ses çok az geliyor selami
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü ;)
Yorum
-
-
-
-
ortiii çoşturdun bizi ama maçtan geldik yorgunuz oynatamazsın
geç oldu ama iyi yayınlar
Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!Yorum
-
cendere istiyorumGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
iyi yayınlar selami kardeşşş kolay gelsinn hareketli horon istiyorum yorgunlugumu alsın
SÜRMENELİ MEHMET...Yorum
-
Yaaa Selami sesin çok düşük geliyor bende mi sorun var yaa
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü ;)
Yorum
-
-
-
TrabzonSpor'um bu parçayla çıkıyor Avni Aker'de sahaya...Müthiş oluyor içim titriyor resmen...Aynı duyguları tekrar yaşattığın için teşekkürler Selami...Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü ;)
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum