eyvallah kardesım benım horona devam durmak yok. valla ıyı geldı mıskınce evde oturmus ve cumartesımı rezıl etmıstım. ama gecem guzel gecıyor sayende
Radyo BMN | Pazar 20:00 - 22:00 | Selami Gürpınar
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Selami daha once istek istedim ama Sinan Samiden bir sarki calarsan sevinirim tesekkurler
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
-
Selami devam et yayına
22:45 gibi felan özel mesaj at, ben de hazırlıgımı yapayim.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
-
-
allla allaa selami gıcıklık yapma anlatt yanii şini beddua ecuğumm ha daha kötüsüü olsun diyee
anlat artıkk
Yorum
-
kardesım sarkılar cok yı gelıyor ama snın sesın cok az gelıyor ınan yapıstım hoparlore. acık daha yuksek konusursan valla cok ıyı olacak. bu arada super ıkı saat gecırdım devam galıba. bıtırene kadar senınleyım.DELİL YOK :)
Yorum
-
gs macı ıcın skor demısız. cok gollu gecer kesın. alrız. 2-1 yada 3-1 derım ben. ama gs nın kanatları durmamız lazım
DELİL YOK :)
Yorum
-
Gs maçı 3-2 bizim
Selami yarın BMN-Van'da toplanıyor maç izlemek için
Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
Yorum
-
bu arada bende soyleyeyım hemn bmn balıksır de kendı mekanı olan cafe pedalıza da toplanıyor. resımlerı yarın ınsallah forumda goruruz
DELİL YOK :)
Yorum
-
Yorum
-
yarınki galatasaray maçında trabzonsporuma başarılar diliyor 1-0 olsun bizim olsun önemli olan 3 puan yarın alisamiyene gelenler icin alisamiyende görüşmek üzere sana kolay gelsin iyi yayınlar selami 41 marşı biz biliriz çalarsan sevinirim bu şarkıyı bugün galip gelen basket takım ve trabzonsporlu futbolculara ve mükkemmel trabzonspor taraftarına gelsinJackson Avelino Coelho JajáYorum
-
Selami kanka tebrikler. iyi gidiyosun
başarılar
Bordo-Mavi renksiz
Yaşamak anlamsız
Amansız bir hastalık bu
Tedavi gereksiz...Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma