Yayına yetişemeyen yada dinleyemeyen bir çok arkadaşımız var.Yayın bittikten sonra burada konuşulanların bir özeti eklense sonradan gelenler için gayet güzel olurdu diye düşünüyorum.Hani kısa kısa önemli noktalar hatırlatılırdı.Ne konuşulduğu konusunda herkesin bir fikri olurdu ayrıca reklamıda yapılmış olurdu.Benimkisi sadece nacizane bir fikir ,akıl vermek değil.Yanlış anlaşılmasın.
En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
Erdal Hoş
selami kardeşim çok acil ve önemli bir işimden dolayı işten eve geçemeden işimi halletmek zorunda kaldım. o yüzden yayınını dinleyemedim. ama inanıyorum ki çok kaliteli bir yayın olmuştur. zaten ytayının kalitesi konutan da belli
artık bir dahaki hafta inşallah dinleyeceğim. ama bu kadar süper konuklardan sonra bizim de işimizi inanılmaz zorlaştırıyorsunuz. kimi alacağız diye btün gün kafa patlatıyoruz
Arkadaşlar normalde Selami kardeşimiz bu akşam çok önemli bir konuğu bizim ile buluşturacaktı. ama Halil Yazıcıoğlu bu akşam için evet diyince bizde selami kardeşimizin yayınına el koymak zorunda kaldık. ama kendisinin 20:00 den 21:30 a kadar vakti olacak. kardeşimizi dinlemek isteriz yayın saatine kadar.
gösterdiği ilgiden ve fedakarlıktan dolayı da selami kardeşimize teşekkür ederim.
Yorum