Radyo BMN | Pazar 20:00 - 22:00 | Selami Gürpınar
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Gökhan Ünal sağlam adam Selami adamdan 50 gol bekliyoruz ondan öyle oluyor..Aslında adam gayet iyi...Selami bi Oflu olarak sen Gökhanla Umutu bir oku bak ortada uyumsuzluk kalıyo mu
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61Yorum
-
Yapma Selami Allah askina senide duyan gercekten Gokhanin iyi futbolcu sanacak?YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
-
-
Lig tv deki spor eleştirmenlerine Bizim Selami'nin yorumlarını dinlemelerini tavsiye ederim
Ali Şükrü Paşa ...Yorum
-
-
Yorum
-
ya kardeşim anlam veremiyorum bu hüseyinin oynamasına onun yerinde ceyhun gibi genç yetenek var& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^Yorum
-
bu sözümü unutmayın bu sene şampiyon olduk olduk olamadık bence çok daha bekleriz...
inadına umut bulut
Yorum
-
Yattara oyundan çıkar çıkmaz adamlar soldan gelmeye başladılar dikkatini çekerim... Yattara iyi oynamadı ama ölüsü rakibi korkutuyor
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal DenizciYorum
-
inşllah şampiyon olucaz feneri yenip son maçı boğazı kapatıp horon ve senin kolbastını izlerizBU SENE KESİN ŞAMPİYON ..TS.. İŞTE ŞAMPİYON GELİYOR!!!Yorum
-
Yorum
-
-
Arkadaşlar bence bu takımda kesilecek biri varsa oda hüseyindir!!!& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^Yorum
-
muhammedcim hüseyini ne kadar çok sevmesende o Takımın kaptanıdır ne kadar kızsakta onu bağrımıza basmalıyız dimi ?SÜRMENELİ MEHMET...Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum