Radyo BMN | Eray Akyüz

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • ÜNAL
    • 10.09.2007
    • 8063
    • Ankara

''Karşıya Çifte Çamlar ''var mı elinde Eray?
    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Oflu Ayşe
      • 07.03.2008
      • 63

ii yayınlar eray kolay gelsin
      DUANLA DOĞMADIMKİİ BEDDUANLA ÖLEYİM

Yorum

• ErayAkyüz
        • 24.07.2006
        • 2128
        • ögrenci
        • İstanbul

arkadaslar yayınım sona ermiştir umarım biraz olsun Kazımımıza olan sevgimizi gosterebildiysek ne mutlu

gamzenin yayınıyla kazım koyuncu ozel yayını devam edecek gorusmek uzere
        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• ÜNAL
          • 10.09.2007
          • 8063
          • Ankara

Güzel yayındı teşekkürler..
          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Cüneyt Canlıca
            • 18.07.2005
            • 1574
            • Öğretmen
            • Ordu

kuzenimden bana güzel bir albüm vermesini/önermesini istediğimde "kazım koyuncu'nun albümlerini vereyim" demişti de nerden buldunuz lan onu, yine saçmasapan şarkılar türküler söyleyen biridir garanti diye istememiştim, aptal aptal suratıma bakmışlardı.
            sonra hastalanmış, kanser olmuş. kazım koyuncu kanser olmuş dediler, o kim la, hala vazgeçmediniz mi oğlum siz şu adamlardan demiştim, yine mal mal bakmışlardı yüzüme. sonra bir gün kazım koyuncu öldü dediler, ben yine tepki vermedim, yine anlamsızdı suratları.
            hani severim ya türküleri ve türkü yapanları, ondan şaşırdılar heralde demiştim.
            ben ne bileyim kuzenlerim şanslı adamlarmış, haberleri varmış kim olduğundan da konserlerine gidebilmiş, canlı canlı görebilmiş, hastalanınca da olması gerektiği zamanda üzülebilmiş, belki de ağlayabilmişler.
            ben nerden bilirdim bu adam öldükten sonra çok gereksiz bir insan bana bir şarkısını dinletecek ve "kim bu şarkıyı yapan ruh hastası, bunu yapan normal biri olamaz" dediğimde kazım koyuncu cevabını alacağımı. sonradan öğrendiklerime göre tanışmak, görüşmek, belki aynı masada içki içme şansım olabilecekken şimdi sadece arkasından bir kaç kelime bir şeyler yazmak zorunda kalabileceğimi.
            arkandan yazılan ve söylenenleri gördükçe sadece şunu söyleyebiliyorum. şanslı adamlarmış kuzenlerim ki sana "kazım abi" diyebilmişler.
            geç te olsa ben de söylemek istiyorum kabul edersen. "ah be abi, seni tanımak ayrı dertmiş tanı(ya)mamak ayrı dert."
            (tiny axe, 25.06.2007 09:29

Yorum

• ErayAkyüz
              • 24.07.2006
              • 2128
              • ögrenci
              • İstanbul

İlk olarak Kara_Elf tarafından gönderildi
              kuzenimden bana güzel bir albüm vermesini/önermesini istediğimde "kazım koyuncu'nun albümlerini vereyim" demişti de nerden buldunuz lan onu, yine saçmasapan şarkılar türküler söyleyen biridir garanti diye istememiştim, aptal aptal suratıma bakmışlardı.
              sonra hastalanmış, kanser olmuş. kazım koyuncu kanser olmuş dediler, o kim la, hala vazgeçmediniz mi oğlum siz şu adamlardan demiştim, yine mal mal bakmışlardı yüzüme. sonra bir gün kazım koyuncu öldü dediler, ben yine tepki vermedim, yine anlamsızdı suratları.
              hani severim ya türküleri ve türkü yapanları, ondan şaşırdılar heralde demiştim.
              ben ne bileyim kuzenlerim şanslı adamlarmış, haberleri varmış kim olduğundan da konserlerine gidebilmiş, canlı canlı görebilmiş, hastalanınca da olması gerektiği zamanda üzülebilmiş, belki de ağlayabilmişler.
              ben nerden bilirdim bu adam öldükten sonra çok gereksiz bir insan bana bir şarkısını dinletecek ve "kim bu şarkıyı yapan ruh hastası, bunu yapan normal biri olamaz" dediğimde kazım koyuncu cevabını alacağımı. sonradan öğrendiklerime göre tanışmak, görüşmek, belki aynı masada içki içme şansım olabilecekken şimdi sadece arkasından bir kaç kelime bir şeyler yazmak zorunda kalabileceğimi.
              arkandan yazılan ve söylenenleri gördükçe sadece şunu söyleyebiliyorum. şanslı adamlarmış kuzenlerim ki sana "kazım abi" diyebilmişler.
              geç te olsa ben de söylemek istiyorum kabul edersen. "ah be abi, seni tanımak ayrı dertmiş tanı(ya)mamak ayrı dert."
              (tiny axe, 25.06.2007 09:29

benzer duyguları bende yasadım hala da yasıoryum kazım abiyi tanıyamadıgım için gülbeyazda duydum adını ama nasip olmadı tanısmak konserine gitmek tek tesellim onu öldukten sonra degil ölmeden oncede tanımaktı.

Yorum

• OYılmaz
                • 14.09.2006
                • 3875
                • öğrenci
                • İstanbul

Dinliyoruz güzel gidiyor Evun alti Arpaluk hey gidi yikilsun dagler dereler Kazım Koyuncuyu bir kez daha anıyoruz
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

• ErayAkyüz
                  • 24.07.2006
                  • 2128
                  • ögrenci
                  • İstanbul

İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi
                  Dinliyoruz güzel gidiyor Evun alti Arpaluk hey gidi yikilsun dagler dereler Kazım Koyuncuyu bir kez daha anıyoruz
                  seni buraya alalım benim yayınım bitti gamzedeyiz http://forum.bordomavi.net/showthrea...t=7662&page=52

Yorum

• Mustafa K. Demirbaş
                    • 12.09.2007
                    • 8003
                    • Trabzon

...........................................

Yorum

• OYılmaz
                      • 14.09.2006
                      • 3875
                      • öğrenci
                      • İstanbul

Kusura bakmayın Bmn radyoyu fazla takip edemiyorum yabancıyım birazcık
                      Kazimişi gzas vorert

Yorum

• ErayAkyüz
                        • 24.07.2006
                        • 2128
                        • ögrenci
                        • İstanbul

yayındayım
                        En son ErayAkyüz tarafından düzenlendi; 27.06.2008, 12:34.

Yorum

• ErayAkyüz
                          • 24.07.2006
                          • 2128
                          • ögrenci
                          • İstanbul

dinlemek için grafige tıklayın...

Yorum

• Özge
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 06.03.2006
                            • 16744
                            • Öğrenci
                            • İstanbul

Kolay gelsin ErayBir sorun mu var dinleyemiyorum?
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• ErayAkyüz
                              • 24.07.2006
                              • 2128
                              • ögrenci
                              • İstanbul

evet kucuk bir sorun vardı özge hallettim on air

Yorum

• Özge
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 06.03.2006
                                • 16744
                                • Öğrenci
                                • İstanbul

Ezan okunuyor şimdi birazdan dinleyeceğim

Dinliyorum.
                                En son Özge tarafından düzenlendi; 27.06.2008, 13:22.
                                -1461 TRABZON-

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...