📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Kayıt altına aldım yayının önemli bir kısmını fakat şöyle bir sorun var;
Şarkılar, anonslar, aradaki katılımlar vs. ayrı ayrı kaydedilmiş durumda. Yani sıra sorunu var. Onları bir kere dinleyip hepsini sıraya koymam gerekiyor yayınlayabilmek için. Uygun bir zamanda, bilgisayarımdaki sorunu da giderdiğimde halledeceğim
Bir de kayıt radyoda nasıl duyulduysa o şekilde kaydedildi, dolayısıyla yayının yayınını yapacağım için ses kalitesi azıcık da olsa daha kötü olacak.
İsteyen, kendine güvenen herkesin bir kez de olsa böyle programlar yapması taraftarıyım. Ama program yapmak için mutlaka dj olmak mı gerekiyor onuda bilmiyorum.
Ayrıca burada ''BMN Radyo Genel'' diye bir başlık vardı diye hatırlıyorum. Ama şu anda yok. Önerilerimizi yazmak için mutlaka bir arkadaşımızın yayın topiğini işgal etmemiz gerekiyor. (Örnek, benim Hilal'le Serap'ın topiğine damladığım gibi)
Kolay Gelsin, İyi Çalışmalar.
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum