Hilal ablama, Serap ablama ve yayına katkıda bulunan herkese çok ama çok teşekkür ederim.
Harika bir geceydi.
Kusuruma bakmayın ayrıca, inanılmaz heyecanlandım.
Anca bu kadar oldu.
Yorumları ayrıntılı bir şekilde ancak yarın okuyabileceğim.Dinleyen herkeze ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çoook teşekkürler
en özel teşekkürlerimi ise fanatik paccime ve rejideki diyeyim Ebrucuğuma sunuyorum
herkeze iyi geceler..
uzun süren bu çalışmanın ardından bir ohhhhhhhhhhh beeeeeeee! bizde çekelim ama demi.. ççç
+1967 desem ayıp etmiş olur muyum?
Beğenmenize çok sevindim. Dinleyen, sesleriyle katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Gamzecim her zaman söylüyorum sesin harika. Şarkılar için sana da teşekkürler. Yayın saatini bize veren İlhan'a, her isteğimizi yerine getiren Selman ve Fatih'e, İşten gelip alel acele ses kayıtlarını düzenlemeye çalışırken yardımları, sinirime katlanması ve msn.den gelen herşeyi düzenlediği için ablacığıma ve Tabi ki Serap'a çok çok teşekkür ediyorum.
Son anda "Şakayı yayınlamanı istiyorum" diyen Cemil'e de teşekkürler
Aklıma gelenler bunlar daha sonra ekleme yapabiliriz
Başlığı okuyunca Çok şeyler kaçırdığımı tekrardan Anladım.
Dün akşam İşyerinden 12 de Çıktığım için Yayını Dinleyemedim.
Güzel Bir Yayın Olmuş galiba.
Artık birdahaki sefere diyoruz...
Not: Yayının kaydı varsa eğer,elinde olan arkadaşla Özel mesaj aracılığıyla iletişime geçebilirsek sevinirim...
En son Ahmet Kuru tarafından düzenlendi; 23.04.2008, 19:16.
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Başlığı okuyunca Çok şeyler kaçırdığımı tekrardan Anladım.
Dün akşam İşyerinden 12 de Çıktığım için Yayını Dinleyemedim.
Güzel Bir Yayın Olmuş galiba.
Artık birdahaki sefere diyoruz...
Not: Yayının kaydı varsa eğer,elinde olan arkadaşla Özel mesaj aracılığıyla iletişime geçebilirsek sevinirim...
İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi
Her sayfaya her mesaja teker teker baktım neler olmuş akşam ya..
Kayıt etmişsinizdir umarım:hııh
Gamze programın büyük bir kısmını kaydediyordu. (başı hariç) Eğer sorunsuz kaydetmeyi başarmışsa boyutu oldukça büyüktür. Bu nedenle dosya olarak almanız zor. Bu kaydı uygun bir günde radyoda çalabilir.
Yorum