Radyo BMN | Nilgün
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
O sarkinin üstünden kac yil, kac diss gecti biliyor musun
Ama Allah icin Sagopa 10 numara sarki yapmis normalde 3 kurus etmeyecek "Neyim Var Ki" yi 
Ben ikisini de dinlerim. Ceza'nin da bircok begendigim sarkisi var
Bu arada Nilgün yayin Ömer'in kinden cok daha iyi
En azindan daha renkli.
En son Mayls tarafından düzenlendi; 17.02.2008, 18:27.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
-
Sana şöyle söyleyeyim, Ceza'nın Nefret'ten ayrıldıktan sonraki bütün albümleri var bende.
Ama hiç bir şarkısı eskimiyor. Mesela dün atv'de Kadir Çöpdemir'in programına katıldı. Eski albümlerinden de şarkı söyledi. 
Gerçi şimdi eskisi kadar dinlemiyorum. Rap'ten biraz soğudum, Rock'a kaymaya başladım diyebilirim.
Yorum
-
Türkce Rapte sarkilar yada en azindan konular pek eskimiyor.Sana şöyle söyleyeyim, Ceza'nın Nefret'ten ayrıldıktan sonraki bütün albümleri var bende.
Ama hiç bir şarkısı eskimiyor. Mesela dün atv'de Kadir Çöpdemir'in programına katıldı. Eski albümlerinden de şarkı söyledi. 
Gerçi şimdi eskisi kadar dinlemiyorum. Rap'ten biraz soğudum, Rock'a kaymaya başladım diyebilirim.
Ama bence Ceza Nefret'ten sonra bozuldu. Rapstar rap albümü diyebilecegim son albümdü. Yerli Plaka'nin ne oldugu pek belli degil
Ama örnegin Med Cezir'i hala seve seve dinlerim.
Bu arada Romantizma caliyor
Sagol Nilgün.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
puhaha öyle deme herkesin önünde ömer depresyona girmesinO sarkinin üstünden kac yil, kac diss gecti biliyor musun
Ama Allah icin Sagopa 10 numara sarki yapmis normalde 3 kurus etmeyecek "Neyim Var Ki" yi 
Ben ikisini de dinlerim. Ceza'nin da bircok begendigim sarkisi var
Bu arada Nilgün yayin Ömer'in kinden cok daha iyi
En azindan daha renkli.
yok saka biyana öyle diyip hakkini yermiyelim onun zevki farkli benim ki farkli onun icin yayinlarin farkli olmasi normal..demek ki seninki de daha cok benimkine uyuyor
Yorum
-
Yok Ömer'in kide güzeldi de fazla rock, hep ayni tarz bikmistim
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
bir parca sonra yine sagopa gelcek..mehmet in istedigi ceza yi bulamadigim icin ona da sagopa caliyorum idare et artik mehmet
Yorum
-
-
Yorum
-
Yorum
-
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar