Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Cem

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyi yayınlar.

Yorum

• teşekkürler gamze.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• yayındayım...
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• iyi yayınlar cem

istek varsa eğer, cengiz kurtoğlu'ndan ''aşk sokağı'' adlı parçayı alabilir miyim

yoksa eğer kolbastı olsun..

Yorum

• İyi yayınlar Cem.

Yayın sırasında konuşmayan yayıncı arkadaşları dinlemediğim biliyorsun
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              iyi yayınlar cem

istek varsa eğer, cengiz kurtoğlu'ndan ''aşk sokağı'' adlı parçayı alabilir miyim

yoksa eğer kolbastı olsun..
              o parça yok abi birazdan kolbastı çalayım.

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İyi yayınlar Cem.

Yayın sırasında konuşmayan yayıncı arkadaşları dinlemediğim biliyorsun
              canın sağolsun...

Yorum

• Eyvallah cem, tekrar kolay gelsin

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eyvallah cem, tekrar kolay gelsin

teşekkürler abi...

Yorum

• Canın sağolsun diyor

Tamam konuşurum desene, seni mi kıracağım ilhan, konuşurum desene
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Canın sağolsun diyor

Tamam konuşurum desene, seni mi kıracağım ilhan, konuşurum desene

yahu yüz kez dedim abicim mikrofon cortladı diye.yeni bitane alıcam almışkende iyi birşey alayım diyorum.henüz gidemedim almaya almış olsam konuşurum ama değilmi.

Yorum

• Cem'im mikrofonun çok iyi felan yok okadar donanım meraklısı olarak bildiğim.. Hadi olsun olsun en iyisi 15 liradır.. Hayırdır sesini bizden mi esirgiyorsun
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cem'im mikrofonun çok iyi felan yok okadar donanım meraklısı olarak bildiğim.. Hadi olsun olsun en iyisi 15 liradır.. Hayırdır sesini bizden mi esirgiyorsun

canınız sağolsun sesim kurban olsun size.

Yorum

• İyi Yayınlar Cem...
                            bazı sebeplerden dolayı dinleyemiyorum ama ruhen buradayım
                            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İyi Yayınlar Cem...
                              bazı sebeplerden dolayı dinleyemiyorum ama ruhen buradayım
                              eyvallah abicim varlığın yeter...

+ avatarın + imzan...

Yorum

• kolay gelsin iyi yayınlar
                                Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X