İyi yayınlar Cem.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Cem
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
İlk olarak lazboy_oflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi yayınlar Cem...İlk olarak dderelee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi yayınlarİlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi yayınlarİlk olarak aşk bu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi yayınlarİlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu şarkının ismi neydi...İlk olarak Serap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledinlemedeyim,iyi yayınlarİlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKolay gelsin Cem...İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi yayınlarİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi yayınlar Cem.İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKolay gelsin Cem o zaman bir saat sonra gorusuruzİlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi yayınlar...
herkese teşekkür ediyorum.pc nin başında değildim işim vardı;şimdi istekleriniz varsa çalabilirim.
Yorum
-
-
-
saolasın mehmet abi...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum