Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sümela61 hakkında söylenenlere katılıyorum. Şu koskoca bmn içerisinde böyle nazik, böyle efendi bir insan tanıyamayız diye düşünüyorum. Tanışmamızı hatırlıyorumda forumda kendisiyle tartışma gafletinde bulunmuştum Daha sonradan kendisini tanıdıkça ne kadar yanlış yaptığımı anlamıştım.

Yorum

• Ne demek Mehmet abi, ben de İlhan'a teşekkür ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sümela61 hakkında söylenenlere katılıyorum. Şu koskoca bmn içerisinde böyle nazik, böyle efendi bir insan tanıyamayız diye düşünüyorum. Tanışmamızı hatırlıyorumda forumda kendisiyle tartışma gafletinde bulunmuştum Daha sonradan kendisini tanıdıkça ne kadar yanlış yaptığımı anlamıştım.

hımm o zaman bu geceyi mehmet abiye ayıralım bütün şarkılar ona gelsin
        Bordomavi.net

Yorum

sümela61 hakkında söylenenlere katılıyorum. Şu koskoca bmn içerisinde böyle nazik, böyle efendi bir insan tanıyamayız diye düşünüyorum. Tanışmamızı hatırlıyorumda forumda kendisiyle tartışma gafletinde bulunmuştum Daha sonradan kendisini tanıdıkça ne kadar yanlış yaptığımı anlamıştım.
          Engin öncelikle teşekkürler... biz ona tartışma değil de, karşılıklı fikir alışverişi diyelim... ayrıca ben de "sütten çıkmış ak kaşık" değilim...

her şey karşılıklıdır... beni iyi birisi olarak gören arkadaşlara, kendi görüntülerini yansıtıyorum sadece...
          "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• ilhan bugün fazla konuşmuyorsun????....

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ilhan bugün fazla konuşmuyorsun????....
              kingde kafasına vurdular bugün ondandır

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hımm o zaman bu geceyi mehmet abiye ayıralım bütün şarkılar ona gelsin
                Fatih'cim;

teşekkür ederim ama bence bu gece tüm BMN'lilere özel olsun, her gece olduğu gibi...

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih'cim;

teşekkür ederim ama bence bu gece tüm BMN'lilere özel olsun, her gece olduğu gibi...
                  tamam mehmet abi nasıl istersen
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlhan'cım;

eğer mümkünse (madem Feridun'dan gidiyoruz) "Söz Ver" istiyorum... tüm söz verip de tutmayanlara gitsin...

Yorum

• ilhan mehmet abinin hatırına ajdar istemiyorum bu gece

Yorum

• ilhan hiç sesin çıkmıyor....

Yorum

• İyi yayınlar İlhan'ım dinlemedeyiz..
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

ilhan mehmet abinin hatırına ajdar istemiyorum bu gece
                            mustafa topaloğlu ister misin?

Yorum

• İlhannnnnnnnnnn bırak fayans düzmeyiii. Kemiklerin sızlanıyoor
                              TSira- Şükran
                              "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                mustafa topaloğlu ister misin?
                                sen yayına başla ben sana güzel bir liste veririm

Yorum

Yükleniyor...
                                X