Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umutun hiç suçu yok zaten.
    Allahım ya.

Yorum

• İyi yayınlar İlhan.
      Bordomavi.net

Yorum

• İlhan bak yedİgİmİz gollere hep song
        Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• Selçuk ta çok düşüş var , ne oldu elemana anlayamıyorum.. ama o beni rahatsız etmiyor..
          38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
          Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
          " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• İyi yayınlar İlhan biraz geç oldu ama bende geldim
            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Terim'in Yerine Şenol Güneş
              A Milli Takımın Dünya Kupası grup elemelerinde ortaya koyduğu tablo, teknik heyetin geleceğini tartışmaya açtı.

Yeni Şafak haberi; Yorumunu canlı canlı
              Dinleyicilerinle paylaşmanı isterim.

Terim'in Yerine Şenol Güneş
              04 Nisan 2009 / 21:11
              A Milli Takımın Dünya Kupası grup elemelerinde ortaya koyduğu tablo, teknik heyetin geleceğini tartışmaya açtı.

Yeni Şafak gazetesinin iddiasına göre, Dünya Kupası elemelerindeki başarısızlık Fatih Terim'in kredisini bitirdi. Federasyonda Ertuğrul Sağlam'ın göreve getirilmesi gündemde...

Futbol Federasyonu'nda bazı üyelerin yola Fatih Terim'le devam edilmemesi görüşünde olduğu ve bu düşüncelerini Başkan Mahmut Özgener'le paylaştıkları ortaya çıktı. Milli Takımın 5 Eylül'e kadar maç yapmayacağını gözönüne alan Federasyon yönetiminin önümüzdeki günlerde toplanarak konuyu masaya yatıracağı ifade edildi. Federasyon cephesinde Terim'le yolların ayrılması kararının çıkması halinde ilk teklifin Bursaspor'u çalıştıran Ertuğrul Sağlam'a yapılmasının düşünüldüğü öğrenildi.

Güneş de gündemde
              Federasyon'da Ertuğrul Sağlam'la birlikte ismi anılan diğer isim Şenol Güneş. Bazı üyelerin Milli Takıma dünya üçüncülüğü yaşatan Şenol Güneş ismine sıcak baktığı, bu alternatifin Ertuğrul Sağlam'la yapılacak görüşmelerden çıkacak sonuca göre şekilleneceği ileri sürüldü. Güneş, halen Güney Kore'de Seoul takımını çalıştırıyor.
              En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 04.04.2009, 23:57.
              BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• fon müziğinle yiyişiyim senin emi ?
                bu konular açmadı beni , bi kulağım burda baba
                pele good , maradona better , george best

Yorum

• Abi Umutun doğruları çok nadir zaten.
                  Gökhan biraz daha "Orda kalas olsa atardı tanımına uygun"
                  Yani ona gelen topların gol olma ihtimali daha yüksek.

Umuta gelince Gol olmama ihtimali çok çok yüksek.
                  Ben artık ona top gelince heyecanlanmıyorum, atarsa dumur olup kalıyorum o ayrı

Yorum

• Konumuz Umut ve Gökhan'sa haklarında düşündüklerimi foruma yazamıyorum

Yarın maçı bu iki eleman biraz kendinde olursa rahat alırız.

Yorum

• Barış Manço çalsana arkadaşım.

Yorum

• Bu Arada Yarın Kazanırsak Halil Abiyi kesinlikle Kolbastıda Görmek İstiyoruz. Radyoda Bi Dillendir Dinliyodur Kesin..
                        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Konumuz Umut ve Gökhan'sa haklarında düşündüklerimi foruma yazamıyorum

Yarın maçı bu iki eleman biraz kendinde olursa rahat alırız.
                          Aslında durum aynı,bende yazamıyorum. babamlarla birlikte maç seyrediyoruz adam son zamanlarda odayı terk ediyor
                          38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                          Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                          " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Ben de geldim Ilhan.
                            Bitiyor mu yoksa program?
                            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Türkiye'deki en iyi forvetlerinden 2'si bizde olmasına rağmen, ortasahamızın müthiş çalışmasına rağmen attığımız gol sıralamasında 8.yiz.Şansızlık ortada.
                              Més Que Un Club

Yorum

• 30 haa!!! İlhan benim için bitmiştir bi daha gelmem buraya
                                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X