maç bitti... ehu ehu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hemen türkçeye çevirisini yapıyorum
Çuta Nusa=Küçük Gelin demekSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor: 2 - Ankaraspor: 0
Goller: Yattara, Umut
Not: Yarın, Hüseyinsiz bir Trabzonspor izlemek istiyorum.(Bu mesaj kısa bir süre sonra -Metin abi imha etmeden
- kendini imha edecektir.
)
Yorum
-
İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor: 2 - Ankaraspor: 0
Goller: Yattara, Umutİlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-0 alırız
Goller : Gökhan,Umut
Bravo arkadaşlar.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Akşam yine burada olacağız. Saat 23:00 da görüşmek üzere.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
O sorunu düzelttim AhmetBiraz bademciklerim şiş, biraz ateşim var. Kör topal yapacağız birşeyler.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum