Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorum
-
-
İlhan gördünmü birinci ağızdan
şarkıyla uzaktan yakından alakası yokken sende harunun aleyhinde atıp tutuyorsun
Ali desidero sevmez,sever dersiniz,
Köfte-pirzola yemez,geredede bütün köfteleri yedi derler,
Nedir bu harunun iftiralardan çektiği
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
Yorum
-
Allah yar Allah yar bektaşi nefesi
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
-
Selam Ilhan, iyi yayinlar.
Kesmeseker-Ne zaman gitti tren var midir acaba? Aklima geldi nedense birden."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
Ben nedense cok seviyorum o parcayi. Evde dinlerken yine yüksesk selse abilerimin sözlü satasmalarina maruz kaliyordum hep. Ne bu bögürüyor adam diye
Ama müzik güzel diyordular.
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
Hey gidi muş pardon huş türküsü ne hale gelmiş..Bu arada İsmail Hakkı Demircioğlu fena söyler bunu ..Şebnemle yarışamaz kabul
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum