Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başlık dışıdır..

Eyvah eyvah..

Telefondan da mı aramaya başladı yoksa
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam biz genel olarak İran' ı sadece bu günkü durumundan ibaret biliyoruz maalesef

Şu an düşünmeye kapalı bir yapıdaymış gibi gözükseler de başlı başına düşünce sporu olan satrancı dünyaya yayan medeniyettir aslında..

Hatta o caanım rakıyı bile onlara borçluyuz yahu
      Bugünkü katı sansür mekanizmasına rağmen geliştirdikleri sembolik dille dünyada saygın bir yer edinen İranlı sinemacıları da unutmayalım bu arada:
      Türk asıllı Abbas Kiarostami, Rahşan Beni İtimad, Muhsin Makhmelbaf ve daha niceleri...

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bugünkü katı sansür mekanizmasına rağmen geliştirdikleri sembolik dille dünyada saygın bir yer edinen İranlı sinemacıları da unutmayalım bu arada:
        Türk asıllı Abbas Kiarostami, Rahşan Beni İtimad, Muhsin Makhmelbaf ve daha niceleri...
        "Tabii ki unutmamak lazım" diyebilmek isterdim ama bu isimlerden siz yazınca haberim oldu benim de

Ama bundan sonra unutmam kesin

GW

Yorum

• Telefondandan da istekmi alıyosun ilhan....
          Yanlız araya kaynak olmasın
          İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
          Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• BMN’de şu anda 200’den fazla kişi var. Acaba ne diye kendilerini kasar dururlar, yok falanca oyuncu gelecek mi, niye gelmedi, madem gelmeyecekti neden geldi bir daha gitti vs. vs… diye? Gelip de şurada ruhlarını dinlendirseler ya… Sanki transferi onlar yapacaklar...

Yorum

• Tam yayının sonuna yetiştim yine
              neyse fade to blacki çalmamışsındır umarım

Yorum

• Bu güzel müzik ziyafetine dahil olan bütün şanslı üyelere ve yayını hazırlayan İlhan kardeşime teşekkürler

İyi geceler..

GW

Yorum

• herkeze iyi akşamlar allah rahatlık versin....
                  İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
                  Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• Yayın için teşekkürler İlhan =)

İyi geceler.

Yorum

• gerçekten çok güzel yayındı ilhan diğer yayınında görüşmek üzere
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Güzel yayındı İlhan teşekkürler.
                        Katılan bütün arkadaşlara da teşekkürler.

Yorum

• İlhan harika bir yayındı kardeşim benim.. Emeğine sağlık.. Teşekkür ederiz..
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Biz teşekkür ederiz İlhan. Şahsen çok keyif aldım. Senin de keyifsiz halin buysa keyifli halini çok merak ettim doğrusu...

Değerli arkadaşlar, cümleten hayırlı geceler. Güzel sohbet için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hayat akıp gidiyor, yıllar sonraya bu güzel an(ı)lar kalıyor. Neş'e ve keyfimiz daim olsun inşaallah...

Muhabbetle...

Yorum

• ilhan bu şiirin adı ne?
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ilhan bu şiirin adı ne?
                                Kendine iyi bak =)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X