Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erdal bebiş uyanmışsa,

Karnı açtır,
    altı pistir,
    yada gazı vardır.

Radyoyu dinleyememen normal

Yorum

• Tamam ben halletim...Kurdun ensesi neden kalındır diye soracağım şimdi Soner kızacak )...İyi yayınlar herkese...CeM Karaca dinlyesim var...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Erdal bebiş uyanmışsa,

Karnı açtır,
        altı pistir,
        yada gazı vardır.

Radyoyu dinleyememen normal
        Abi boşunamı sakarya ya geldik..Herkes burada bana sıra gelmez...Ancak bir şey lazımsa)
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Küçük sevgilim adlı şarkı çıkınca hemen eski anılarım gözümün önüne geldi,bir tuhaf oldum.

Yorum

• Adam iki şarkı üst üste dedi telefon görüşmesi baya uzun sürdü herhalde
            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamam ben halletim...Kurdun ensesi neden kalındır diye soracağım şimdi Soner kızacak )...İyi yayınlar herkese...CeM Karaca dinlyesim var...
              Kızdım ama belli etmeyeyim en iyisi

Bu arada kurban bayramı da değil..

Her nereden çıktıysa şu büyükbaş aşkı
              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Yayıncı telefon kulübesine kadar gitti. Birazdan gelir

Yorum

• Nili, durgun gördüm seni bugün
                  Tehdit bile etmedin
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Seneye İlhan abisiyle aynı gün kutlarız doğum günlerini.

Bugün farketmedik diye İlhan hala somurtuyor bana
                    İyiki doğdun(ayiki do)İlhan
                    İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi boşunamı sakarya ya geldik..Herkes burada bana sıra gelmez...Ancak bir şey lazımsa)

Yorum

• şiddetle protesto ediyorum yayını..
                      Més que un club!
                      Nil Satis Nisi Optimum..
                      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlhan 2 şarkı dedi çekti gitti Dördüncü şarkıdan gidiyoruz şuan...Telefon görüşmesi uzun sürdü yaa
                        Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                        Her Türlü

Yorum

• Bu arada bugunde Çakır'ın dogum gunuymuş.Burdanda kutlayayım
                          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şiddetle protesto ediyorum yayını..
                            Aynen bende ve çekip gidiyorum bu şarkılar bendede var
                            Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                            Her Türlü

Yorum

• Dinliyorum dinliyorum kardeşim ..Baktım Hüseyin başlığında kimse yok sizi aradım ta forumun dibine kadar indim işte )

Yorum

• Videoyu çok beğendin tekrar tekrar izliyordun değil mi, itiraf et
                                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X