Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erkek yarışıyor 500 milyarı açtırdı mal kıramadı rekoru
    Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
    Her Türlü

Yorum

• Ya bende izlememde Tv karşıda olduğu için mejburen izlemek zorunda kalıyorum

Lig tvnin kablolarını Hasan üçüncü kesti ilhan....Ne dediler ne demeliler başlığında okumuştum
      Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
      Her Türlü

Yorum

• Ne var olum başlıkta da geleceğiz
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Ne guzel baslik iste.... daha ne ariyorsunuz... xD
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• Geldik işte karşılığını alalım lütfen
            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Holeyyy lig tv kablosu kazandım.

Harun abi ilhana bağışlıyorum bu hediyeyi
              Her Türlü

Yorum

• Baba kolay gelsin.
                Dile-ye-miyorum
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• ilhan yarın gazi koşusu var yarınki altılıyı oynayanlara başarılar dilerim toplam dahıtılacak para 3 trilyon yarın herkes veliefendiye koşuya bende orada olucagım
                  Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• iyi yayinlar ilhannnnnnnnnnnnn

Yorum

• İlk olarak barış_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ilhan yarın gazi koşusu var yarınki altılıyı oynayanlara başarılar dilerim toplam dahıtılacak para 3 trilyon yarın herkes veliefendiye koşuya bende orada olucagım
                      Atları koşturmaktan ne anlıyor bu millet anlamıyorum
                      Her Türlü

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ricamı kırmayıp "yine yeşillendi fındık dalları" isimli şarkıyı çalacak olan matRock şov yapımcısı,yönetmeni ve sunucusu İlhan'a şimdiden teşekkür ederim

Ricamı "bende yok" diyerek geri çeviren, izdivaç programlarında kariyere doğru ilerleyen İlhan'a teesüflerimi iletirim
                        TSira- Şükran
                        "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ricamı "bende yok" diyerek geri çeviren, izdivaç programlarında kariyere doğru ilerleyen İlhan'a teesüflerimi iletirim
                          Çünkü o bir Profesyonel
                          Her Türlü

Yorum

• iyi yayınlar kolay gelsin....
                            "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• la niye demiysin yayına başladım diye

Yorum

• Harun abilere gitsin bu da

Her Türlü

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X