“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
İlhan'cım biliyorum yayının başlamadı ama, senden bir isteğim olacak...
şu an yayınını ablamlardan dinliyorum... bütün aile burada toplandık, çünkü şu an ablam, eniştem ve yeğenim yoldalar... yeğenimi almaya Kütahya'ya gitmişlerdi, dağıtım izni sebebiyle... birazdan evde olacaklar ve tabi hasret gidermeler gerçekleşecek...
o yüzden isteğimi şimdi yapmak zorunda kaldım yani...
bugün doğumgünü olan sevgili Emrah'a ve diğer BMN'lilere herhangi bir MFÖ şarkısı istiyorum senden...
teşekkürler...
"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
MFÖ den istegi olanlar yazsın dedin yazıyorum.Yeni albümler yapsınlar ama Mazhar'ın solo yaptıgı şarkılar gibi olmasın eski MFÖ şarkıları gibi şarkılar yapsınlar MFÖ'ye iletirsen sevinirim
MFÖ den istegi olanlar yazsın dedin yazıyorum.Yeni albümler yapsınlar ama Mazhar'ın solo yaptıgı şarkılar gibi olmasın eski MFÖ şarkıları gibi şarkılar yapsınlar MFÖ'ye iletirsen sevinirim
süperdi bu...
"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum