nerden konusuyonuz siz?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
dayi cok gururluyum bu adadaki iki trabzonsporludan biri benim .. digeri de cagri karaosmanoglu oda trabzon merkezden.. bizum okuldan mersin turizm.karaiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
Yorum
-
eyvallah
** dipnot : ilhan arkadaşın eleştirisi çok yersiz.için rahat olsun.samimi söylüyorum.çok beğenerek dinliyorum seni,tunga abinin yayınına da bir kaç kez r-denk geldim onunki de çok güzel keyif verici..diğerlerini bilmiyorum hiç ama onlar da güzeldir.aslında bir büyük devirip yazmamak lazım foruma ..
Yorum
-
bilmiyorum yoresel caliyomusun ama , ne biliym iyi olur volkan konak, kazim koyuncu, birol topaloglu, fuat saka ... kafana gore annayimisun ?karaiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
Yorum
-
Sefaenes ,
Kısmet abiİnşallah başka zaman tam zamanında dinleme fırsatınız olur.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Her zamanki saatimizde yayında olacağız. Zevkli bir yayın olacağını tahmin ediyorumTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum