Bela okumayın ulaaa ...
Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
evet gerçekten Servet gibi Servetti
olaya bak Emre Aşık'tan daha iyi diye Servet gibi bir biçergeçeri alkışlamaya çalışıyoruz.Ey gidi Terim, ne hale getirdin miilleti kendinle ne kadar övünsen azdır
Ekleme : Eğer yönetim iyi bir kaleci alırlarsa 2010 yılı Milli Takım defansı Trabzon Spor'dan oluşur diye yorumunuza ek yapayım
TSira_Şimal YıldızıYorum
-
-
Iyi yayinlar Ilhan...
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
-
Ben kaçar, bakıyım Terim'e giydirecek mi pek sevgili spor yazarları
Bu arada Serdar, beni ne Portekizliler ilgilendiriyor ne de Deco'nun nereli olduğu.Türk Milli takımında oynasaydı o zaman ilgilendirirdi.
Hollanda'ya başarılar dileklerimle iyi akşamlar diyorum
Yorum
-
Yahu arkadaşlar Servet'ten bahsediyoruz burda.Servet ya altı üstü Servet sağından baksan Servet solundan baksan Servet dikine baksan servet enine baksan Servet.Portekizin girdiği pozisyonları, kontra atakları bir kez daha gözünüzün önünden geçirin.Bu kadar duygusal olmaya gerek yok adam sakat sakat oynadı diye (bence sakat falan değildi) bu kadar kötü oynadığı bir maçta kahraman yaratmayalım kendimize.
Servet kötüydü.2+2= 4 eder.
İyi yayınlar, iyi geceler.Uyumam lazım
TSira_Şimal YıldızıYorum
-
Servet'te kim?...
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
-
yok benim o ..wallayi bilmiyodum ilk defa dinliyorum .. burdan sadece transferi takp ediyordum-.karaiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsunYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum