Maçtan sonra Kazımla döktürdük yine döktürürüm uleyn.Hayat vurmuş bize yenilgiler ne fayda
Yürü be!
Olayı anlatalım. Dün akşa saat 22:00 civarı...Maç bitti , tam dağılacağız. "Hadi kolbastı oynayalım." dedi arkadaşlar. Otoparkta bizim maça gelen iki arabanı farlarını açtık. Gökhan'ın arabadan da coşkuyu verdik. Sonra da Kazım'la Eyüp döktürdü...Sahada gösteremedikleri performansı pistte gösterdiler. Tâ ki o güvenlikçi gelene kadar.
Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
İlhan habu duygusal şarkı nedur laa...Ben slow şarkı dinlemeyeli 7-8 ay oldu. Çok tuhaf geldi bana tüylerim diken diken oldu...Çok etkilendim yafff yolla gelsin msnden
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum